saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsansvarig Transmission till Division Infra

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Affärsansvarig Transmission till Division Infra

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Elektroskandia Sverige AB söker nu en driven och affärsmässig person som kommer att jobba med att utveckla affären inom Transmission. Investeringstakten inom Region- och stamnätet kommer vara hög de kommande åren och Elektroskandia tillsätter nu en roll som Affärsansvarig inom detta område. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas i din roll, dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort enligt överenskommelse och du rapporterar direkt till divisionschefen för Infra.

Arbetsuppgifter

Som Affärsansvarig för verksamhetsområdet Transmission kommer du bli en nyckelperson med övergripande ansvar för bearbetning av entreprenörer och föreskrivande led (konsulter och nätägare) som verkar inom Region- och stamnätet i Sverige.

Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga medarbetare som är involverade i Transmissionsaffären och även med marknadsavdelningen avseende marknadsstrategi, analysarbete, produktutveckling och deltagande i leverantörsmöten.

Du planerar och agerar mot våra affärsmål vilka du är delaktig i att skapa och som ingår i Divisionens affärsplan samt företagets övergripande strategi och långsiktiga plan. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande vårt erbjudande som skapar värde för kunden.

Vi söker dig med

Vi söker dig med utbildning på minst gymnasienivå och du bör ha några års erfarenhet av att arbeta mot eller inom Regionnätsverksamhet. Övrig dokumenterad utbildning och erfarenhet från branschen är meriterande. Du har också mycket goda kunskaper i engelska då du kommer ha kontakt med både utländska kunder och leverantörer.

Din roll kommer vara både taktisk och långsiktig. Du behöver ha förståelse för och kunskap om hur större företag gör inköp. Du är bra på att lyssna och förstå samband och du kan sätta dig in i vem som beslutar vad, ha insikt i formella processer och kunna identifiera informella nyckelpersoner för att förstå hur affären kan och kommer utvecklas med tiden.

Som Affärsansvarig för Transmission förväntas du att ha många möten med kunden i olika sammanhang, ofta med olika kollegor eller nyckelleverantörer som har specialistkunskap i den aktuella frågan där du är sammanhållande för helheten. Du har förmåga att förhandla och driva frågor på ett positivt och strukturerat sätt både med beställare, inköpare och interna kollegor i ett långsiktigt arbete som kräver engagemang och uthållighet.

Du är strukturerad, resultatorienterad och har en god analytisk förmåga samt drivs av utveckling och affärer. Du är ansvarsfull, affärsmässig och skapar förtroende i dina relationer som du underhåller kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta och är van vid ett högt tempo. Integritet och etisk kompass är också viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i tjänsten. Du förväntas även vilja vara en god ledargestalt och ett föredöme inom teamet och företaget i stort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-08-31. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Marcus Björk, Divisionschef Infra, tfn. 031-86 93 49. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13. 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Affärsansvarig Transmission till Division Infra

Elektroskandia