saljjobb.se

Affärsdrivande konsultchef sökes – Digital Services

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Affärsdrivande konsultchef sökes – Digital Services

Den digitala omställningen är den starkast drivande förändringsfaktorn i samhället.
De flesta organisationer och företag befinner sig i en omvärld som är i snabb förändring men ändå saknar nästan vartannat svenskt företag en digitaliseringsstrategi. Human IT växer inom detta område och därmed söker vi dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och utvecklas tillsammans med oss!

I Human IT utvecklingsresa och därmed ett nytt affärsområde i och med namnbytet utav Lexicon IT konsult, söker vi nu en driven person som vill bygga framtidens Digital support – Digital Services!

Digital services skall upplevas som något helt nytt – en support i absolut framkant, allt ifrån personlig service till digitala verktyg som skapar en högre produktivitet och nöjdhet hos våra kunder.

Du får vara med och ha stor påverkan att skapa detta ”nya” affärsområde. Verksamheten består initialt av 50 medarbetare.

Arbetsuppgifterna består primärt av:

  • Affärsutveckling

  • Personalansvar

  • Leveransansvarig till kund

  • Utveckla befintliga affärsrelationer med kund

  • Ansvarig för rekrytering av framtidens service medarbetare

  • Själv vara debiterande till kund – för att hjälpa kunden att bygga framtidens Digitala serviceutbud

Vi kommer att behöva dig tillsammans med din kunskap och erfarenhet ifrån olika branscher för att skapa affärsmässiga lösningar som ger värde till kund och håller i framtiden. Vi ser att du sätter kundnyttan i centrum, samt att du är en god kommunikatör på svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi ser att du har erfarenhet som konsultchef, affärsområdesansvarig inom service och support eller motsvarande, och har erfarenheten att bygga framgångsrika team som sätter service o kunden i främsta rummet. För att lyckas i rollen skall du har ett stort eget driv, mod och stor innovationsförmåga. 

Att jobba hos oss
På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi växer tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi kompetens- och karriärutveckling genom vår ständiga tillväxt på marknaden. Självklart ser vi till att du får rätt utbildning och vi är väl medvetna om att det är det livslånga lärandet som bygger vår framgång.

Ansökan: Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan till oss! För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil.

När: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Rekryterande chef 
Jag heter Carl Johan Bernadotte, har 20 år från IT-branschen i diverse olika roller, majoriteten i en ledande position. Mitt fokus har alltid varit att utgå från att göra det bättre för våra kunder och medarbetare och på så vis skapa framgångsrika företag vilket vi har lyckats med på Human IT. Samarbete är nyckeln till framgång! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

Dela detta jobb

Affärsdrivande konsultchef sökes – Digital Services

Human IT