saljjobb.se

Affärsdriven utesäljare till Karlstad

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Affärsdriven utesäljare till Karlstad

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare ansvarar du för ditt kundteam där du genomför planerade, strukturerade och effektiva kundbesök i syfte att optimera försäljningen. Du samarbetar med Regionchef för att utarbeta och följa upp målen för det egna kundteamet. Tillsammans med säljteamet ansvarar du även för att ständigt förbättra kundnyttan genom att bevaka, sälja in och ta hem offerter. Du arbetar också med att analysera utfall av bruttovinst och volym inom eget kundteam. I din roll som utesäljare är det viktigt att du kan ge en tillfredsställande information om Elektroskandias produkter och tjänster till kund.

Vi söker dig som
Vi söker dig med gymnasiekompetens med inriktning mot teknik/handel eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning och god kännedom om branschen. B körkort är ett krav.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organiserar och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Peter Westman, Regionchef, +46703380784. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04. 

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20210131. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Affärsdriven utesäljare till Karlstad

Elektroskandia