saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsförvaltare Sjötrafik (vikariat)

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Affärsförvaltare Sjötrafik (vikariat)

Vi är en affärsmässig sektion med hjärta och hjärna. Sektion Sjötrafik ansvarar för att förvalta och vidareutveckla de avtal som Trafikförvaltningen har med trafikutövare som dagligen hanterar alla våra fartyg, besättningar och utrustning som finns inom Waxholmsbolaget och SL Pendelbåtstrafik. Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för uppföljning och utveckling av avtal för Sjötrafik, för ett vikariat på ca 2 år med start snarast möjlig.

Om tjänsten

En affärsförvaltare på sektion Sjötrafik arbetar i första hand med att följa upp avtal med trafikutövaren och interna leveranser kopplat till fartyg samt övrig infrastruktur. Uppföljningen av avtalen leds och styrs av en Affärsområdesansvarig som finns för respektive område; Skärgårdstrafik samt Pendelbåt. Du kommer att delta i arbetet med att säkerställa en god affärsrelation med trafikutövaren, infrastrukturägare och övriga intressenter inom verksamhetsområdet.

Du får bland annat jobba med:

  • Delta i årlig trafikbeställning till upphandlad trafikutövare

  • Ansvara för fakturering, budget och ekonomiska dialoger med upphandlad trafikutövare och övriga sektioner kopplat till ekonomi inom avtalet

  • Nära samarbeta med Affärsområdesansvarig för den strategiska inriktningen för Skärgårdstrafiken

  • Ansvara och leda affärsmöten och delta i förhandlingar.

Vad vi söker efter

Vi söker dig som har erfarenhet av att förvalta större komplexa avtal, säkerställa affärer genom tydlig styrning och uppföljning och som förstår vikten av spårbarhet och kommunikation. För att trivas i rollen är du en utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakt och du vet vikten i att skapa goda relationer. Du är strukturerad och kommunikativ i tal och skrift. Du är en person med självinsikt som är medveten om dina styrkor och utvecklingsområden.

Vidare har du:

  • Minst 2 års erfarenhet av att följa och analysera inkomna leveransrapporter gentemot inkomna fakturor.

  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att förvalta större komplexa avtal, säkerställa affärer genom tydlig styrning och uppföljning samt förhandlingsvana

  • God kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du även har:

  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem och ekonomisystem då en stor del av arbetet för tjänsten sker i dessa system

  • Erfarenhet av offentlig förvaltning.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Hans Hedenfelt, tfn 08-123 333 97 För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas. Tillträde snarast möjligt. För rätt person kan vikariatet leda till en tillsvidareanställning.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 2022-10-02. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på LinkedIn(öppnas i nytt fönster).

#LI-Hybrid

Nyckelord: affärsförvaltare, sjötrafik, kravställning, avtal,

 

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Affärsförvaltare Sjötrafik (vikariat)

Trafikförvaltningen, Region Stockholm