saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsinriktad Produkt- och Inköpsansvarig

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Affärsinriktad Produkt- och Inköpsansvarig

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Placeringsort: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig 

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. 

Arbetsuppgifter 

Våra affärer börjar på Marknadsavdelningen där du som Produkt- och Inköpsansvarig har en viktig roll hos oss. Du kommer ansvara för att utveckla vårt sortiment och relationerna med befintliga samt nya leverantörer. En viktig del i rollen är att följa marknadstrender och erbjuda vår försäljningsorganisation bästa möjliga förutsättningar för dem att sälja vårt erbjudande.

I rollen får du också arbeta med inköp, produktdata, marknadsföring, förhandlingar, säljstöd, strategi och utveckling. Mycket handlar om att fånga upp våra kunders behov och skapa bra intern kommunikation. Produktområdena du ansvarar är vår produktportfölj inom Transmission och Järnväg. Produktutvecklingen sker till stor del inom produktområdet via exklusiva samarbeten, vårt nystartade varumärke Newtec och tillsammans med Sonepars sourcingorganisation i Geneve. 

Ditt nya team

Du ingår i teamet inom Marknad Infra med sju duktiga och engagerade kollegor med olika ansvarsområden (och en chef) som du kommer att samarbeta med. 

Vi söker dig som

Är affärsorienterad och analytisk. Har tidigare erfarenhet från inköp/produkt eller marknad gärna inom verksamhetsområdet Stam-/regionnät alternativt Lokalnät. Du är driven, arbetar strukturerat med fokus på målet för rollen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Din kompetens och vilja att lyckas är viktigast.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 19 augusti 2022. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Dan-Erik Danielsson, Marknadschef Infra, tfn.08-92 37 17. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040-38 51 13. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Affärsinriktad Produkt- och Inköpsansvarig

Elektroskandia