saljjobb.se

Affärsområdeschef till Rexel KAM INFRA

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Affärsområdeschef till Rexel KAM INFRA

Vill du vara med och utveckla vår KAM-organisation inom INFRA? Vi på Rexel Sverige AB söker nu efter vår nya affärsområdeschef som kan driva och vidareutveckla arbetet inom avdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder unika lösningar till våra kunder och det är där du kommer in, med Ledarskap, Affärsmannaskap, din expertis och ditt tekniska kunnande. Vi söker dig som brinner för kundmötet och är en duktig och erfaren säljare. I din roll som Affärsområdeschef kommer du att tillsammans med ditt team att utveckla området Infra. Din huvuduppgift är att genom ett professionellt och effektivt arbete driva och utveckla försäljningen, dina medarbetare och samarbetet med våra kunder. Utifrån övergripande mål deltaga i försäljningsledningen för KAM och utveckla verksamheten.  

Din profil och kvalifikationer
Du är som person positiv, strukturerad och ansvarstagande och du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang och glädje. Du är en god förhandlare och verkar för goda långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller liknande samt goda dokumenterade ledaregenskaper. Har du dessutom branscherfarenhet från tillverkande industri- eller leverantörsled är detta meriterande. Vi ser att du har en god strategisk och analytisk förmåga. Du behöver även ha goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Deltagande i Rexels ledarskapsprogram
En utmanande och inspirerande arbetsmiljö
En plats i försäljningsledningen inom KAM
Kontakt med oss
Är du vår nya Affärsområdeschef? Sök tjänsten redan idag!  
Vill du veta mer om tjänsten eller om oss på Rexel är du varmt välkommen att kontakta Tony Ohlsson, Affärsområdeschef KAM på telefon 08-556 213 87 alt. 072-5223387.

Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Dela detta jobb

Affärsområdeschef till Rexel KAM INFRA

Rexel Sverige AB