saljjobb.se

Logo

Affärsorienterad Controller till Smiling

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Affärsorienterad Controller till Smiling

Vill du vara en del av ett ungt och hållbart bolag med hjärtat på rätt ställe? Är du ekonom och vill ha en roll där du jobbar brett inom redovisning och ekonomistyrning? Har du erfarenhet av att arbeta med producerande bolag och logistikfrågor? Då kanske rollen som Controller på Smiling Group passar dig!

Affärsorienterad Controller till Smiling

Vi söker dig som vill vara med och skapa struktur och rutiner på vår fantastiska tillväxtresa i och utanför Sverige. I rollen som Controller kommer du att arbeta med allt från rapportering till analys och kalkylering. Du kommer att arbeta tight ihop med vår ekonomiadministratör samt VD och grundare. Tjänsten är placerad på kontoret som ligger i fin miljö centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

AvstämningarKvartalsbokslut och rapporteringMoms- och skattedeklarationerAnsvara för avstämningar av varulager i samarbete med 3PLAnalys och uppföljning av försäljning och marknadskostnaderUppföljning av rabatter, varukostnad och marginalerStödja sälj- och marknadsfunktioner med analys och uppföljningDriva utveckling av företagets interna processer för struktur i budgetering och lönsamhet, rapportering till ledning, styrelse och myndigheterDriva effektivisering av logistik och lagerhållning

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i ekonomi och några års erfarenhet av att arbeta med redovisning eller revision. Du har bra redovisningskunskaper och någon erfarenhet av analysarbete. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i tillverkande bolag med varulager och logistik. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av Pyramid Business Studio, och vi hoppas att du har ett stort intresse för system och tycker om att driva systemutveckling för att optimera processer och rutiner. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i Excel och arbetar obehindrat både på svenska och engelska.

Du är prestigelös och uppskattar att vara del av ett ungt och ägardrivet tillväxtbolag där du blir en viktig pusselbit i hur bolagets resa utvecklas. På Smiling får du möjlighet att arbeta självständigt, du är därför självgående och van att prioritera bland veckans uppgifter. Du gillar att arbeta med siffror och löpande uppföljning, redovisning och utveckling av dessa. Eftersom vi är ett litet och tight gäng kommer vi sätta väldigt stor vikt vid dig som person. Det är av största vikt att vi alla ska kunna trivas ihop och tillsammans driva bolaget framåt samtidigt som vi har kul på vägen!

Du erbjuds

Hos oss får du vara spindeln i nätet på vår tillväxtresa. Vi har en familjär stämning och alla är stolta över att få arbeta i ett bolag som bidrar till hållbarhet inom livsmedel.

I den här rekryteringen samarbetar Smiling med Jurek Rekrytering och Bemanning och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om verksamheten

Smiling är ett hållbart varumärke inom snacks och mellanmål som säljs nationellt och internationellt i service-, dagligvaruhandeln och food service. Vi jobbar enligt devisen att det är handel, inte bistånd, som skapar utveckling i utvecklingsländer. Genom att köpa och förädla råvarorna lokalt i odlingsländerna skapas arbetstillfällen där det behövs som mest och värdekedjan från odlare till konsument förkortas markant. Företaget grundades för sju år sedan och idag är vi ett av livsmedelssveriges mest hållbara bolag med hjärtat på rätt ställe. På kontoret i centrala Stockholm är vi fyra personer. Läs mer om Smiling på www.smiling.se

 

Sökord: Controller, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial  controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, FP&A, Controller, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, finansiell controller, analys, kalkylering, prissättning

Dela detta jobb

Logo
Affärsorienterad Controller till Smiling

Jurek Bemanning