saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Affärssystemansvarig M3

Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Affärssystemansvarig M3

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 anställda och med en årlig omsättning på cirka 770 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett mycket gott betyg för företaget, vilket också bådar gott för framtiden. Vill du vara med på vår resa?

Vill du jobba i en framtidsbransch och leda vår fortsatta utveckling med Infor Cloud Suite M3?

Under hösten 2022 är målet att slutföra vår uppgradering från Movex 11 till Infor Cloud Suite M3. Uppdraget som Affärssystemansvarig innebär att förvalta och vidareutveckla vårt nya affärssystem. Ansvaret omfattar övergripande support, drift, förvaltning, utveckling samt att säkerställa att våra medarbetare har relevant kunskap att kunna nyttja M3 och dess kringsystem i sitt arbete.

En viktig del i rollen innefattar utveckling och att vara lyhörd för samt fortlöpande inhämta behov från organisationen. Att upprätta kravspecifikationer, kostnadsuppskatta dessa och med stöd av IT-chef prioritera samt sedan ansvara för att genomförandet sker på ett effektivt och säkert sätt med noggrann testning och uppföljning innan driftsättning.

I rollen som Affärssystemansvarig har du ansvar för 2:a linjens support, på egen hand eller i samarbete med leverantörer men även ansvar för att 1:a linjens support gällande affärssystemet och dess kringsystem fungerar tillfredsställande. 

Din vardag
I denna roll kommer en vanlig dag bestå av utvecklingsarbete inom ditt specifika fokusområde M3, i kombination av ärenden och frågor . Du har ett övergripande ansvar för ärenden som rör dina fokusområden och agerar huvudkontakt med leverantörer. Som Affärssystemansvarig kommer du ha många interna och externa kontaktytor och samverka med företrädare för närliggande applikationer, nyckelanvändare och processägare.

Vem är du?
Vi söker en naturlig kommunikatör med förmågan att arbeta effektivt både i projekt och i team. Du har förmågan att se komplexa samband i komplexa lösningar och har en god logisk förmåga. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har förmågan att se den stora bilden på ett processorienterat sätt.

Vidare ser vi att du har:

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper
  • Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom IT, processer & M3
  • Erfarenhet av beställarrollen, kravrollen och uppföljning inom IT-drift
  • God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Arbete i en engagerad, generös och trevlig arbetsgrupp. Yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot” ett personligt och tryggt val”.

Tjänsten
Anställningen avser heltid med placering på vårt huvudkontor i Vedum. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete.

Vårt kollektivavtal. 
Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen – Unionen/ Ledarna/ Sveriges Ingenjörer.

Vill du veta mer?
Välkommen med frågor om tjänsten till vår IT-chef Mikael Gillberg, mikael.gillberg@vedum.se eller HR-chef Birgitta Holm, birgitta.holm@vedum.se. Under Vedums huvudsemester v 28 - 31 är vi dock begränsat nåbara. Vi finns tillgängliga och besvarar gärna dina frågor from den 8 augusti.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Affärssystemansvarig M3

Vedum Kök & Bad AB