saljjobb.se

logga

Affärsutvecklare inom bilspedition till Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Affärsutvecklare inom bilspedition till Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB!

Har du några års erfarenhet av bilspedition och erfarenhet från försäljning? Söker du en tjänst där du får möjlighet att arbeta med kundrelationer och försäljning inom transportbranschen? Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics söker en medarbetare till avdelningen för biltransporter i Göteborg. Hos oss får du möjlighet att påverka och växa på ett tryggt bolag med utmanande och spännande uppdrag!

Om Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB

Unitrans AB är en del av Scandinavian Shipping & Logistics AB. Vi har kontor i Göteborg, Malmö, Jönköping, Norrköping, Helsingfors och Vilnius med totalt ca 45 anställda. I gruppen har vi linjeagenturer, speditionsverksamhet med sjö-, projekt-, flyg-, tåg- och biltransporter. Unitrans fokuserar på landtransporter i Spanien, Portugal och Italien, men även sjöfrakt mellan Kina och Sverige.

Läs mer om oss på https://www.scandinavianshipping.se/sv/

Vi söker nu en Affärsutvecklare med erfarenhet från bilspedition som vill vara med och driva vår bilspedition i Göteborg framåt till nästa nivå!

Din nya tjänst

Som Affärsutvecklare på Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics är ditt huvudsakliga ansvar att leda vår utveckling och försäljning inom nya marknader samt att utveckla våra befintliga marknader i Italien, Spanien, Portugal och Sverige. Tyngdpunkten i tjänsten kommer att ligga på försäljning men rollen innefattar även att sköta det dagliga arbetet på avdelningen tillsammans med våra bilspeditörer. Som Affärsutvecklare kommer du att ha ett budgetansvar.

Hos oss kommer du att:

 • Identifiera nya affärsmöjligheter och arbeta aktivt med mer- och nyförsäljning

 • Hantera dialogen med våra kunder och leverantörer

 • Vara operativt ansvarig för några av våra kunder

 • Hantera offerter och fakturera

 • Planera, boka och leveransbevaka sändningar

Du rapporterar direkt till ansvarig för SSL Freight Forwarding som också utgår från kontoret i Göteborg. Det förekommer resor i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:

 • Avslutad gymnasieutbildning

 • Några års erfarenhet från bilspedition

 • Erfarenhet från försäljning samt erfarenhet från att hantera kundrelationer inom transportbranschen

 • Erfarenhet från avtalsförhandling i en internationell kontext

 • Kunskap om tullhantering, export och import

 • Nätverk/kundkontakter inom branschen

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

 • Körkort B

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Eftergymnasial utbildning inom logistik

Personliga egenskaper

Vi söker en erfaren, affärsdriven och entusiastisk medarbetare med intresse för kundrelationer och affärsutveckling! Genom ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder bygger du hållbara relationer som på sikt både genererar lojalitet och försäljning. Du tar gärna egna initiativ, är noggrann samt strukturerad. Du drivs av förändringsarbete och nytänkande och ser det som en spännande utmaning att utveckla arbetet på din avdelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en internationell miljö där teamkänslan är viktig! Vi arbetar aktivt med trivselfrågor och hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi uppmuntrar till nytänkande och det finns stora möjligheter att påverka hos oss. Vi är ett tryggt och finansiellt starkt bolag och komplexiteten i våra uppdrag skapar möjlighet för våra anställda att utvecklas i sina yrkesroller. Du delar våra värderingar: personlig, tillgänglig, engagerad och pålitlig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Göteborg. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider. Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är 17 mars. Vi tillämpar dock löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Unitrans/Scandinavian & Shipping Logistics AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Affärsutvecklare inom bilspedition till Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB!

Roi Rekrytering Sverige AB