saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsutvecklare inom hållbarhet

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Affärsutvecklare inom hållbarhet

Är du en IT/Tech-intresserad verksamhetsutvecklare inom hållbarhet, gärna med erfarenhet av IT-branschen som konsult eller liknande? Tycker du om att arbeta kundnära och vill ta rollen som affärsutvecklare och hållbarhetsrådgivare som allt fler av våra kunder efterfrågar?

Advania fortsätter växa och vi söker nu dig som affärsutvecklare inom hållbarhet till vårt affärsområde Managed Services Provider!

Som Affärsutvecklare inom hållbarhet på Advania 

Advania har ett hållbarhetsarbete som omfattar hela vår värdekedja och vi fokuserar på hur vi själva kan ställa om vår verksamhet till att bli mer hållbar, hur vi kan bidra till våra kunders hållbara utveckling samt hur vi tar ansvar för den globala leverantörskedja vi är en del av.

I rollen som affärsutvecklare inom hållbarhet hos oss har du mycket kontakter internt inom Advania Sverige men även med våra kunder och leverantörer.

Ditt huvudfokus är att arbeta som sakkunnig inom hållbarhet i affärsområdet Managed Services som levererar IT-tjänster från Advanias egna datahallar och från publika molnleverantörer. Du stöttar våra säljare och konsulter med att integrera hållbarhet i våra erbjudanden och att möta upp mot våra kunders behov och krav inom hållbarhet. Det kan handla om att utveckla metoder för att beräkna klimatpåverkan från IT-tjänster, ge råd kring val av IT-produkter ur ett livscykelperspektiv eller att förklara hur våra digitala tjänster kan hjälpa kunderna arbeta smartare och mer hållbart.

Du tillhör det centrala hållbarhetsteamet och bidrar till Advanias övergripande hållbarhetsarbete med olika projekt och initiativ, förutom att arbeta dedikerat åt affärsområdet Managed Services.

Du rapporterar till Helena Nordin, Hållbarhetschef på Advania Sverige. Vi ser helst att du utgår från Stockholm. Men med tanke på att vi arbetar nationellt är vi även intresserade av att komma i kontakt med dig som sitter i andra delar av landet.

Vad vi söker hos dig 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har minst 3-5 års erfarenhet av hållbarhetsarbete med fokus på IT-tjänster, exempelvis datahallars miljöpåverkan, cirkulära affärsmodeller och viktiga hållbarhetsaspekter kring IT-hårdvaras miljöpåverkan under livscykeln. Du kan också ha en gedigen bakgrund som konsult inom IT med stort intresse för hållbarhetsfrågor.

Du har även en lämplig högskoleutbildning eller har genom erfarenhet skaffat dig en motsvarande grund att stå på.

Annan bra erfarenhet som du har nytta av i denna roll är kunskap inom:

  • GHG protokollet

  • Energieffektivisering

  • Offentlig upphandling

För att trivas och lyckas som Affärsutvecklare inom Hållbarhet hos oss ser vi att du är en självgående person som tycker om att arbeta på såväl en taktisk nivå med att planera och målstyra arbetet som att delta i det dagliga operativa arbetet. Det är en stor styrka om du tycker om att dela med dig av din kunskap, både skriftligt och muntligt och att bygga relationer internt och med våra kunder.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Våra olikheter är det som skapar bättre arbetsmiljö och öppnar upp för kreativitet, innovation och ödmjukhet.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
Affärsutvecklare inom hållbarhet

Advania