saljjobb.se

logga

Affärsutvecklare med passion för att tänka nytt!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Affärsutvecklare med passion för att tänka nytt!

Har du ambitioner som du inte riktigt fått utlopp för? Vill du bli den expert som alla vänder sig till och som genom strategi, nytänkande och ambition skapar tillväxt? Vi söker dig som vill bli vår expert inom Jordbrukssektorn, och som stärker vår position på marknaden. I denna roll helt nyskapade roll får du ansvar för hela Norden, och möjligheten till att påverka är stor!

Univar Solutions gör nu en stor expansion i de fyra nordiska länderna, där man växer med ca 15 personer och nya digitala plattformar. Detta för att expandera ytterligare från en redan ledande marknadsposition. Denna position är en av dessa nya viktiga funktioner!

Lokalisering: Univar Solutions huvudkontor i Malmö

Din roll

I rollen som Affärsutvecklare för området Agri (Jordbrukssektorn) får du ansvar för att hela Norden tar ett kliv uppåt genom strategisk försäljning. Detta är en helt nyskapad roll där du får kan sätta din prägel på utformningen. Univar Solutions är Nordens ledande specialist genom distribution av bland annat smörjmedel från ledande varumärken. Det är just dessa produkter som du ska öka vår omsättning på genom strategisk försäljning.

Jordbrukssektorn är stor i Norden och volymerna samt omsättningen lika så. Det finns samtidigt otroligt stora möjligheter till att utveckla detta område och det är här din roll blir en central funktion. Du blir en spindel i nätet när det gäller såväl interna som externa kontakter, och du kommer i denna roll bli vår expert inom området. Du kommer arbeta lokalt men i ett globalt sammanhang där hållbarhet, produktkvalitet och trygga leveranser är nycklarna till framgång.

Några av dina centrala uppgifter:

  • Skapa goda relationer och nära samarbete med våra allra största globala kunder och leverantörer.

  • Kartlägga marknaden, konkurrenter, skapa relationer och öppna fler dörrar.

  • Vinna nya avtal genom bearbetning och relationer med nya kunder, likväl behålla dem vi redan har.

  • Skapa prognoser och sätta strategiska planer för tillväxt.

  • Se till att våra kunder har de utbildningar som krävs för att kunna sälja mervärde.

  • Hantera vår portfölj av produkter och sätta priser som löpande ändras månadsvis.

  • Skapa kampanjer som följer Jordbrukssektorns cykler.

  • Driva ett nära samarbete med utesäljarna i Norden som exekverar dina planer.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du en relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot teknik, ekonomi eller affärsutveckling. Du har även erfarenhet av att driva strategisk försäljning sedan tidigare och vill nu ta nästa kliv.

Vi kommer ge dig den kunskap som behövs kring våra produkter och affärsområdet, du kommer få en gedigen introduktion och vi kommer välkomna dig in i teamet på bästa sätt! Vad du dock behöver ha med dig är de rätta personliga egenskaperna och en stark ambition.

För att lyckas i rollen har du en stark analytisk förmåga och tycker om att leka med siffror. Du har förmågan att se affärsmöjligheter och du tar ansvar för att driva dina affärer framåt. Du har förmågan att få med dig andra genom effektiv kommunikation och vill vinna mark genom att tänka nytt.

Du är flytande i svenska och engelska, och det är stort plus om du har en passion för Jordbrukssektorn.

Om Univar Solutions

Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation med tätt samarbete som bidrar till en god team-känsla. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och högklassiga produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. För mer info om området Univar Lubricants gå in på https://univarlubricants.com/.

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 14/3 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

logga
Affärsutvecklare med passion för att tänka nytt!

Roi Rekrytering Sverige AB