saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du bryta ny mark tillsammans med oss på Softhouse?

Softhouse befinner sig i en spännande och viktig fas på sin tillväxtresa med stor efterfrågan bland befintliga och nya kunder. Vi tar ett aktivt samhällsansvar och genom vår expertis och kompetens bidrar vi till den svenska digitaliseringsstrategin för ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Nu vill vi stärka vårt team med en nationellt säljinriktad affärsutvecklare med placering i Stockholm eller Malmö.

OM ROLLEN

I rollen som affärsutvecklare på Softhouse är du en del av säljorganisationen på nationell nivå. Vi samarbetar för att hjälpa våra befintliga och nya kunder med rätt erbjudande och kompetens. Rollen är helt ny på Softhouse, vilket innebär att du har stora möjligheter att sätta din prägel på dess utformning i enlighet med Softhouse affärsstrategi. I uppstartsfasen ser vi att du fokuserar på följande ansvarsområden:

Du samarbetar nära samtliga bolag inom koncernen med målsättningen att konsulter och team matchas med förfrågningar och tillgängliga uppdrag. Du analyserar och besvarar förfrågningar från kunder och mäklare och deltar i offentliga upphandlingar. Arbetstakten är snabb och agil och kräver att du har ständig insyn i befintlig kompetens och kundernas behov för en effektiv sälj- och matchningsprocess.

Du ansvarar för ett effektivt och välfungerande nätverk av underkonsulter inom koncernen där du kontinuerligt vårdar ömsesidigt givande affärsrelationer till våra befintliga och nya underkonsulter som tillkommer till vårt nätverk.

Du utvecklar relationerna till våra befintliga affärspartners och söker aktivt efter nya partnerskap som utvecklar vår affär. I partnerskapen skapar du kontinuerligt nya affärsmöjligheter samt stödjer Softhouse säljorganisation i presale och upphandlingar efter behov.

OM DIG

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande roll inom IT-konsultbranschen. Du har arbetat med konsultförsäljning från förfrågan till affär och navigerar väl genom olika typer av affärsprocesser hos kund. Erfarenhet och kunskap från att ha arbetat hos konsultmäklare eller som konsultsäljare är ett stort plus. Du har etablerade kontakter och nätverk hos mäklare, kunder, affärspartners och underkonsulter.

För att lyckas i rollen tror vi att du är måldriven och har ett starkt sinne för sälj- och affärsutveckling. Du trivs som bäst i ett högt tempo och drivs av att skapa tillväxt på daglig basis. Med din förtroendeingivande karaktär och sociala närvaro bland kollegor har du ett rykte av att bygga starka team och bidra till en hög nöjdhet hos kollegor, kunder och partners.

Självklart känner du igen dig i våra värdeord team, enkelhet, mod och passion. Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss!

VI ERBJUDER

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och dynamiskt team där alla arbetar tätt tillsammans för att driva, motivera och utveckla digitala affärer, mjukvara och människor. Softhouse är ett välmående bolag som sätter medarbetaren i fokus och vi är riktigt stolta över den höga rekommendationsgraden från våra medarbetare. Kunskapsdelning är en stor del av vår DNA och här får du stora möjligheter att utvecklas vidare inom din profession.

OM OSS

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Vi grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på nio kontor i Sverige och ett i Sarajevo där vi alla står för samma värderingar: Team, Enkelhet, Mod och Passion. Softhouse Invest investerar i företag med stort mjukvarubehov där företaget bidrar med ledning och finansiering. 2021 förvärvade Softhouse fullservicebyrån Milou Communication.

Läs mer om Softhouse som arbetsgivare på vår karriärsida där du hittar med om vår arbetskultur, möjligheter och förmåner.

 

 

 

logo

Affärsutvecklare till Softhouse

Ort
Utgår

2023-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb