saljjobb.se

logga

Affärsutvecklare till spännande bolag i stark tillväxt

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Affärsutvecklare till spännande bolag i stark tillväxt

Trivs du bäst i en föränderlig miljö, där affären är i fokus och du har stor möjlighet till påverkan? Gillar du att arbeta i projektform och med varierade arbetsuppgifter? Blir du ofta beskriven som socialt kompetent, analytisk lagd, kreativ och nyfiken? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en junior Affärsutvecklare för uppdrag med start omgående. Detta är en ny funktion hos bolaget och du kommer ges stora möjligheter att själv påverka utformning av roll, utifrån kompetens och intresseområden. Vår kund har under föregående år utvecklat sin verksamhet och skapat en ny gren, med fokus på transport och provtagning kopplat till Covid-19. De är inne i en spännande fas och söker nu en person som vill vara med och driva och utveckla denna del av bolaget. Tyngdpunkten i rollen kommer ligga på:

• Arbeta kundnära och se till affärsmöjligheter, såväl som att utveckla och förfina befintliga affärer
• Vara delaktig i anbudsförfarandet
• Räkna på affärsmöjligheter
• Prisförhandling
• Koordinering och administration

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll är van att arbeta i projektform och trivs i en föränderlig miljö, där ingen dag är den andra lik. Kanske har du arbetat som junior controller tidigare alternativt som projektledare och söker din nästa utmaning. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi i grunden, med en god analytisk förmåga. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av offentlig upphandling.
Som person är du analytisk lagd, med ett nyfiket sinne. Du är flexibel, med en lösningsorienterad inställning. Vidare har du goda kunskaper i Power Point och Excel.

Du erbjuds

Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en förändrings- och utvecklingsresa, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Du kommer ges ett stort eget ansvar och möjlighet att vara med och påverka både din egen arbetssituation och affären i stort.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt och löpande fram till årsskiftet – med god chans till förlängning. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Sökord: projektcontroller, controller, anbudskoordinator, anbud, affärsutveckling, försäljning, offentlig upphandling.

Dela detta jobb

logga
Affärsutvecklare till spännande bolag i stark tillväxt

Jurek