saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsutvecklare – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Affärsutvecklare – Vattenfall Services

Vattenfall Services möjliggör en hållbar elektrifiering av samhället, det är vi som ser till att våra kunders mål verkligen blir av. Vi söker nu en talangfull individ till rollen som affärsutvecklare. Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och driva innovativa och strategiska uppgifter tillsammans med vår organisation, partners och kunder. Detta i syfte att etablera vår vidare framgång och bidra till vår lönsamhet såväl som Vattenfalls övergripande mål: Fossilfri inom en generation!

Vi jobbar med underhåll och nybyggnation för marknader inom bland annat elnät, infrastruktur, produktionsanläggningar och industrier. Där pågår nu en industriell omställning av historiska mått och vi är ledande inom området. Nu söker vi dig som är redo att ta dig an en omväxlande och kvalificerad roll som utgör fundamentet för Vattenfall Services vidare framgång. Du kommer utgöra ett viktigt nav mitt i den hetaste sektorn under kommande år. Tjänsten är placerad på Vattenfalls huvudkontor i Solna.

Din roll som affärsutvecklare kommer ge dig nya kunskaper och fantastiska kollegor

Rollen innebär att du genom dina kunskaper hjälper oss att ta nästa avgörande steg i att bli ett mer lönsamt och bättre företag. Genom ditt arbete som affärsutvecklare driver du projekt och strategiarbeten som differentierar oss än mer från våra konkurrenter och skapar värden för våra kunder som aldrig setts tidigare inom vår bransch. Du ska arbeta i framkant inom innovativa områden och erbjuds möjlighet att styra Vattenfall Services produktutveckling och marknadserbjudande i samråd med vår ledningsgrupp och övriga organisationen.

Inom dessa områden ska du bidra och göra skillnad

– Forma strategier och robusta business case kring hur vi kan ta oss an nya marknader, produkter och partnerskap

– Sköta omvärldsbevakning och delta i koncerngemensamma nätverk

– Driva affärsutvecklingsprojekt; Interna, såväl som med kunder och partners

– Driva Vattenfall Services strategiska samarbeten med andra koncernbolag

– Ansvara för affärsutvecklingsprocesser och ta dessa till nästa nivå

– Träffa kunder, identifiera nya affärsmöjligheter och stötta implementation av dessa

Denna roll är dynamisk på många sätt och ditt arbete bedrivs med frihet där det är du som blir avgörande för hur arbetet fortlöper. Du får dagligen användning av dina affärsmässiga, sociala och kreativa sidor när du bidrar till Sveriges förnyelse inom elkraftanläggningar och system. Hos oss bygger du ett stort nätverk inom hela koncernen såväl som externt och får arbeta med aktuella frågor från dag ett.

Vem är vår nya kollega?

Alla individer är unika och vi lägger stort vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du i tidigare roller har uppfattats som en intraprenör. Du trivs och strävar efter att saker händer och står gärna upp för dina tankar och idéer. Du präglas av positivitet och ett starkt engagemang. Vidare trivs du med att vara självgående och drar nytta av dina sociala egenskaper. Att samarbeta med andra faller sig naturligt för dig. Några andra egenskaper vi värderar högt:

– Minst gymnasieutbildning, högskoleutbildning är starkt meriterande

– Erfarenhet och kunskap inom energi, bygg eller IT utifrån ett affärsperspektiv

– Erfarenhet av ny teknologi och digitala lösningar är starkt meriterande

– Trivs med att uttrycka en ledarförmåga, tar gärna initiativ, är målfokuserad och strukturerad

– Erfarenhet av projektledning, marknadsanalys och strategiarbete

– Utmärka presentations och kommunikationsegenskaper

– Talar flytande svenska och håller en professionell nivå av engelska.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med bra villkor. Hos oss får du utvecklas både i din professionella roll och som person. Tjänsten innebär resor om cirka 10% av din årliga tid. Vi ser att du som person är förtroendeingivande, öppen, social och kommunikativ Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp och att vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Detta gör att vi kan erbjuda både en intressant och innehållsrik tjänst med flexibla arbetstider och frihet under ansvar.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Fallgren på tel; 0705-395 050. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Alma Svensson, Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stockholm

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänsten säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 31 maj 2022.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 100-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

#LI-SE 

Dela detta jobb

Affärsutvecklare – Vattenfall Services

Vattenfall AB