saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

After Sales Representative- Serviceverkstad

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

After Sales Representative- Serviceverkstad

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

After Sales Production hanterar bl.a. reklamationer, reservdelar, kvalitetsutveckling, serviceverkstad och består idag av ca 35 medarbetare placerade vid Julas Quality Center i Skara. Vi söker nu flera teknikintresserade lagspelare till vårt team inför högsäsongen 2023, anställningarna kommer att ske löpande då vi både behöver hjälp under högsäsong men också sommarvikariat. Vi söker dig som kan jobba under vår och sommar men även dig som endast söker sommarjobb.

Det här gör du som After Sales Representative- Serviceverkstad

Som After Sales Representative i vår serviceverkstad arbetar du företrädesvis med att utföra analys, service och reparationer av kundägda produkter. Viss del är också reparationer av återköpta maskiner för att återbruka till outletförsäljning, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som fyllt 18 år. Vidare har du ett intresse för att skruva och meka och har arbetat med detta ett par år, alternativt gått relevant gymnasial utbildning för tjänsten. Vi ser gärna att du har god produktkännedom inom Julas sortiment. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift.

Det här är du som person

Du är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor. Du är självgående och gillar utmaningar samt har en vilja att lära dig nya saker. Vidare tycker du om att ha ordning och reda på din arbetsplats och är noga med att arbetet du lämnar ifrån dig är väl utfört. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Ett fritt, varierande och spännande jobb i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.

Bra att veta

Tjänsterna är visstidsanställning mellan 2/4- 29/9 alternativt semestervikariat mellan 12/6 – 18/8 med placering på Julas Quality Center i Skara. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Så här söker du

Frågor besvaras av Niklas Lundberg, After Sales Production Manager, niklas.lundberg@jula.se  

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-02-17.

Dela detta jobb

After Sales Representative- Serviceverkstad

Jula AB