saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ahlsell söker teknisk innesäljare med kompetens inom el

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Ahlsell söker teknisk innesäljare med kompetens inom el

Ahlsell söker teknisk innesäljare med kompetens inom el

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du jobbat inom elbranschen och är ute efter en ny spännande utmaning? Trivs du i en social roll och har du lätt för att ta egna initiativ? Då kan du vara precis den vi söker till rollen som teknisk innesäljare hos Ahlsell!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Ahlsell i Linköping söker nu en ny teknisk innesäljare med inriktning el till sitt expansiva team. Här letar vi efter en framåt och positiv person med elkompetens som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Detta kommer bland annat innebära att du arbetar med försäljning, ordermottagning och offerthantering. Du kommer här bland annat få in bygghandlingar från kunder där du ansvarar för att plocka ut olika delar som ska offereras. Vi ser därför att du inte bara har kunskap inom el utan även ett försäljningsmässigt tänk för att kunna tänkta utanför ramarna och ta affärsmässiga beslut. Att leverera förstklassig service till våra kunder är en självklarhet för dig.

Personprofil
Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete där du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du vill få möjligheten att arbeta i ett tätt sammansvetsat och engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven, framåt och positiv. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen har du:
• Kunskap och erfarenhet från att ha jobbat inom elbranschen
• God datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem
• Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Du har djup kunskap om och erfarenhet från att jobba med el. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Linköping

Företagspresentation
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
Lär gärna mer på vår hemsida: www.ahlsell.se.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Ahlsell söker teknisk innesäljare med kompetens inom el

PerformIQ