saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ambulerande personal sökes på heltid i norrort/city

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Ambulerande personal sökes på heltid i norrort/city

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en serviceminded och ordningsam person? Vill du arbeta inom olika branscher där ingen dag är den andra lik? Då kan tjänsten som ambulerande konsult vara tjänsten för dig!

PerformIQ söker en ambulerande konsult på heltid. Tjänsten är bred i sin omfattning och du jobbar inom olika branscher som exempelvis butik, reception och förskola. Du arbetar där det finns behov vilket innebär att arbetsplatsen kan variera från dag till dag. Tjänsten är en möjlighet för dig att arbeta varierat samt få testa på och utvecklas inom en mängd olika branscher. Våra kunder är utspridda runt om hela Stockholm och vi söker en person som kan arbeta i både Norrort/västerort samt i city. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Kassa
• Bemötande av kunder
• Varuplock i butiken
• Reception
• Kontorsassistans
• Förskolevikarie

Personprofil
För den här tjänsten söker vi dig som är flexibel och serviceminded samt har en vilja att lära sig. Du har lätt för att anpassa dig och sätta dig in i nya miljöer. Du väntar med spänning om hur kommande arbetsdag ser ut och ser det som roligt att ha en varierande arbetsvecka.

Vidare ser vi att du:
• Uttrycker dig väl i svenska
• Är ordningsam och strukturerad
• Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs
• Är utåtriktad och har en god social förmåga

Arbetet innefattar kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ambulerande konsult.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Filippa Nielsen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, varuplock, butik, butikssäljare

Dela detta jobb

logo
Ambulerande personal sökes på heltid i norrort/city

PerformIQ