saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Annonsproducent

Ort
Utgår

2022-10-28

Ansök nu

Annonsproducent

Vill du vara en del av ett expanderande bolag?

Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som en lösningsorienterad, positiv och strukturerad? Trivs du med att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål? Då har Riddermark Bil nästa tjänst för dig! Vi söker nu en annonsproducent till vårt produktionsanläggning i Kungsängen.

Vi söker dig som:

Gillar ordning och reda och gärna arbetar mycket strukturerat.

Är stresstålig, drivs av uppsatta mål och gillar att slå rekord tillsammans med dina kollegor.

Är en god kommunikatör och enkelt driver en tydlig dialog både i tal och skrift med ditt team och andra kollegor.

Är flexibel i ditt arbetssätt och gillar att lära dig och bli bra på nya saker.

Bilintresse, kunskap om bilar och erfarenhet av försäljning är meriterande.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som annonsproducent innebär att du producerar och publicerar företagets bilannonser samt boka och planera in transportering av fordonen till våra olika butiker. Du specificerar även ev. kosmetiska avvikelser i bilarnas skick för att hjälpa våra försäljare och kunder med bilaffärer på distans. Arbetet kräver både noggrannhet och struktur för att utföras på ett tidsmässigt och logistiskt effektivt sätt. Våra annonsproducenter ansvarar över den produkt som våra kunder ser och läser om på nätet, och är därför mycket viktiga medarbetare i vårt produktionsteam. Som annonsproducent planerar du bilarnas sista steg i vår process och ansvarar över att våra butiker dagligen fylls på med korrekt beskrivna bilar vid rätt tidpunkt.

Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader. Arbetstiderna varierar mellan 07-21 vardagar och 10-16 helger.

Ort: Stockholm, Kungsängen.

Ansökan

Ansök genom att maila ditt CV till teodor.bohman@riddermarkbil.se . Intervjuer sker löpande varav tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden styra vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.

Dela detta jobb

logo
Annonsproducent

Riddermark Bil AB