saljjobb.se

Är du Cebe Belysnings nya belysningssäljare på region Öst & del av Småland?

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Är du Cebe Belysnings nya belysningssäljare på region Öst & del av Småland?

Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position.

Vill du vara med på resan?

Tjänsten

Brinner du för relationsbaserad försäljning och är redo för nya utmaningar? Har du drivet att skapa nya kundrelationer samt vårda befintliga kunder? Vill du vara med och skapa morgondagens belysningsanläggning? Då är den här tjänsten något för dig!

Vi förstärker vår belysningsavdelning och söker nu en driven, positiv och relationsskapande belysningssäljare för region Öst & del av Småland. Som belysningssäljare ingår du i Cebe Belysning som är ett varumärke inom Elektroskandia Sverige AB. Vi är totalt 24 personer i teamet som är dedikerade att utveckla Cebe Belysning framåt på marknaden.

Din roll blir att bearbeta marknaden på föreskrivande led, installatörer och slutkunder och fortsätta utveckla Cebe Belysning på säljdistriktet.

Arbetsuppgifter

  • Besöka och etablera relationer på el-konsulter, installatörer och slutkunder och där marknadsföra och sälja Cebe belysning.
  • Skapa kundevent och genomföra presentationer enskilt eller ihop med andra.
  • Presentera produkter och skräddarsy belysningslösningar som matchar kundens behov.
  • Driva projekt med kunder från ”ax till limpa”.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande försäljning samt gärna med bakgrund inom belysning alternativt erfarenhet från branschen. Kunskaper inom belysning och ett upparbetat kontaktnät är inget krav men är meriterande, än viktigare är att du har drivet att utveckla goda affärsrelationer, ständigt kundfokus och intresset att skapa framtidens belysningslösningar för våra kunder.

Arbetet innebär mycket kontakt med människor, varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kunder och kollegor. Du är drivande, van att arbeta självständigt och tar egna initiativ med ett tydligt affärsfokus.

Du har god kunskap i Officepaketet och B-körkort är ett krav. 

Upplysningar

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Cebe Belysning är du varmt välkommen att kontakta Patrick Fagerli, försäljningschef Cebe Belysning: 070-165 50 36

Ort: Vi ser att du utgår från någon av orterna som ingår i säljdistrikt region Öst & del av Småland och helst i någon av de större orterna Norrköping, Linköping, Jönköping. Anställningsform: Tillsvidare

Ansökan

I denna rekryteringen tillämpar vi löpande urval så inkom med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-03-31

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Är du Cebe Belysnings nya belysningssäljare på region Öst & del av Småland?

Elektroskandia