saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du Elgiganten i Värnamos nya stjärnsäljare?

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-14

Ansök nu

Är du Elgiganten i Värnamos nya stjärnsäljare?

Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.200 anställda och 162 varuhus. Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och på Färöarna. Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Dixons Carphone Plc - ett av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik.


Är du Elgiganten i Värnamos nya stjärnsäljare? Då har vi ett jobb som passar Dig!

Om rollen:
Vi söker en säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Denna tjänst avser ett särskilt fokus på telekom där det är din uppgift att med djup produktkunskap och engagemang vägleda kunden genom djungeln av mobiltelefoner för att hitta just det kunden behöver. Här gäller det att ha järnkoll på dom abonnemang, tjänster och produkttillbehör som vi har att erbjuda.

Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss.
Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!

 • Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning

 • Erbjuda och sälja produkter och tjänster

 • Fronta butiken för att säkerställa en god kundupplevelse

 • Plocka upp varor och säkerställa butiksstandard

 • Träning och utbildning

Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Elgiganten erbjuder:
Med ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget och erbjuder alla våra medarbetare goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

 • Individuell lönesättning och pension

 • Generöst bonusavtal

 • Personlig utveckling och löpande utbildning

 • Utmärkta karriärmöjligheter inom Techcenter Group

 • Förmåner inom friskvård och personalköp

 • Elgiganten är anslutna till Detaljhandelns kollektivavtal

Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid. Arbetstider som kväll och helg förekommer
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-06-30. Ansökningarna utvärderas löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta Ylber Dobra via mejl ylber.dobra@empleo.se eller ring 070-935 71 92
Vi ser fram emot Din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Är du Elgiganten i Värnamos nya stjärnsäljare?

Empleo