saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Är du en talang inom marknadsföring och kommunikation?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

Är du en talang inom marknadsföring och kommunikation?

Har du även ett digitalt och varmt hjärta? Vi på Jurek Marketing & Communication samarbetar med många spännande kunder inom området och vill gärna komma i kontakt med dig!

Kanske jobbar du idag som UX-designer, projektledare på reklambyrå, SEM-specialist eller Content Creator. Eller så är du en fena på Marketing Automation alternativt en stjärna på Social Media Strategi. Kan hända har din roll ett helt annat namn men självklart har du ett brinnande intresse för marknadsföring och för att skapa goda kundupplevelser i alla kanaler.

Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit ihop! Antingen som konsult eller som direktrekrytering.

Kontakta vår rekryterare jenny.folkesson@jurek.se, specialist inom Marknad och Kommunikation, om du vill ta en kaffe och prata mer om vad vi kan göra tillsammans!

Alternativt lägg in din intresseanmälan direkt på www.jurek.se


Om oss
Jurek Marketing & Communication är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassad rekryterings och bemanningslösningar. Jobbar du som konsult hos oss har du självklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Våra rekryterare är själva specialister inom sitt område och vi förstår därför din arbetsvardag och de möjligheter och utmaningar som du kan stöta på. Våra uppdrag finns främst inom Marketing & Communication, Law, Finance, HR, Business Support and Management.

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Dela detta jobb

Logo
Är du en talang inom marknadsföring och kommunikation?

Jurek