saljjobb.se

I den här rekryteringen söker vi säljare och mötesbokare till vår försäljningsavdelning. Du har liten eller ingen erfarenhet från försäljning. Vi ser till din personlighet och kan utbilda och få dig att växa i vår organisation. Arbetet består av nykundsbearbetning där arbetet startar med en första kontakt över telefon och avslutas med ett webbaserat eller fysiskt möte.

Är du beredd att jobba hårt så finns det fantastiska möjligheter att växa både som människa och säljare. Du kommer få daglig coaching och alla verktyg du behöver för att lyckas, det enda vi kräver är att du:

  • Är beredd att jobba hårt

  • Är målinriktad

  • Vill utvecklas

  • Tror på att du själv ansvarar för din framtid

Vår organisation har en lång erfarenhet av försäljning på alla nivåer och kan hjälpa dig att nå din fulla potential som säljare.

Ansök nu med CV och en motivering till varför du söker det här jobbet, så kontaktar vi dig.

Kontaktperson

Johan Lagerlöf

Telefon

0702854941

Email

Mejla Johan Lagerlöf

Område

Stockholms stad

Yrkesroll

Försäljning

Typ av anställning

Heltid, Tillsvidareanställd

Hemsida

http://www.addictivemedia.se

Sista ansökningsdag

10 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren
Addictive Media är ett ungt företag med huvudkontor i Stockholm som drivs av personer med lång erfarenhet av digital marknadsföring och försäljning på bland annat Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket och hitta.se. Addictive Media är ett företag som gärna tänker nytt och utmanar tidigare sanningar för bli framgångsrika i en alltmer föränderlig marknad. Addictive Media har visat på kraftig tillväxt under 2020. 2021 räknar man med fortsatt tillväxt på 300%. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

 

Är du målinriktad med en vilja att utvecklas inom försäljning?

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb