saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du Säljare och vill utvecklas på Fellessons Industrifärg i Växjö

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Är du Säljare och vill utvecklas på Fellessons Industrifärg i Växjö

Fellessons Byggnadsvaror AB är en företagsgrupp med fyra verksamhetsområden; Fellessons Bygghandel (Smedjegatan och Evedal), Timber Products, InWood Projects, Industrifärg samt dotterbolag med verksamhet i Vimmerby, Korsberga och Åseda. Fellessons, som är delägare i Woody Bygghandel, omsätter totalt ca 660 miljoner och har 125 anställda. Mer info på www.fellessons.se


Till vårt trevliga kundföretag Fellessons Industrifärg i Växjö söker vi en junior och utvecklingsbar person med ett genuint intresse för långsiktig rådgivning och kundhantering inom affärsområdet industri.

Hos oss finns en gedigen kompetens inom lackering, färg och tekniken bakom, vill du ta rygg på en av våra seniora säljare och se möjligheten i att utvecklas till en självgående färgsäljare? Då är vi redo att lära dig allt vi kan!

I rollen varvar du fysiska kundbesök med teknisk support, rådgivning, offert- och avtalsarbete samt transport/leverans. Vi ger dig bästa tänkbara förutsättningar för att långsiktigt lyckas i rollen som säljare. Ditt upptagningsområde är främst Småland med Växjö som utgångsort!      

Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra i både små och stora frågor och garanterar kunderna en personlig, genuin och kvalitativ kontakt, där service och kompetens varit nyckeln till vår gemensamma framgång. Vill du också bli en del av vårt härliga team?

Läs gärna mer om Fellessons på www.fellessons.se

Din profil
Vi söker dig med en fullgjord gymnasial utbildning samt minst något eller ett par års erfarenhet av försäljning, teknisk support eller motsvarande. Men fördel har du någon form av industriell bakgrund, gärna som lackerare eller industriarbetare inom trä- eller möbelindustrin.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken, driven och öppen person. Du har lätt för att lära och har ett genuint intresse för både kundservice och leveransprecision. Vidare är du trygg och ansvarsfull samt har förmågan att skapa och bygga långsiktigt goda affärsrelationer.   

Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort, C-körkort är meriterande. Goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet.   

Tjänsten är en direktrekrytering till Fellessons Industrifärg i Växjö som tillämpar sex månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast.   
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.

 

Dela detta jobb

logo
Är du Säljare och vill utvecklas på Fellessons Industrifärg i Växjö

Empleo