saljjobb.se

Är du Stockholms bästa IT-säljare?

Företag Human IT
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-12

Ansök nu

Är du Stockholms bästa IT-säljare?

Vi söker dig som har ett starkt kund-engagemang och ser det som en utmaning att bearbeta och utveckla nya affärsmöjligheter, men även vårda och utveckla befintliga kunder i Stockholm med omnejd. Human IT är ett snabbväxande och spännande bolag med cirka 150 anställda. Just nu söker vi Stockholms bästa IT-säljare till vårt kontor i centrala Stockholm. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler på Kungsgatan nära Stureplan och du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder, affärer och en bra gemenskap.

Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter kommer inkludera men inte vara begränsade till:   

  • Ta fram egna prospekt

  • Boka egna besök och genomföra dessa.

  • Genomföra hela säljprocessen enligt bolagets manual "Way of Sales"

  • Att direkt kontakta kunder som inte är nöjda och i första hand göra dem nöjda och vid behov, ta hjälp av övriga bolaget

  • Föreslå och medverka vid kundevenemang samt konsultevenemang

  • Medverka på konsultaktiviteter och interna sammankomster.

  • Medverka till att utveckla befintliga kunder till aktiva referenser för Human IT

  • Bidra till en positiv stämning inom Human IT

Bakgrund
Du har arbetat med försäljning i IT-branschen i några år och är van att hantera försäljningsprocesser på olika nivåer. Erfarenhet från IT-branschen är ett krav. 

Personliga egenskaper
Vi tror att du gillar att jobba i ett fartfyllt företag där du inte bara gör vad som efterfrågas, utan också tar egna initiativ och ser helheten. Som person är du en mästare på att knyta kontakter både med kandidater och med ledare. Du är driven, effektiv, tar ansvar för att självständigt driva dina ansvarsområden och arbetsuppgifter samtidigt som du gillar att tillsammans med övriga kollegor bidrar till att utveckla arbetet. För att lyckas i rollen krävs att du har hög kommunikativ förmåga och är lika bra på att presentera så att ditt engagemang smittar av sig till din publik som att skriva en välformulerad och inbjudande text. Du tycker att förändring är kul, anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och kan också få med dig andra. 

Information om oss
Human IT finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är idag cirka 150 medarbetare och jobbar brett inom IT, allt från IT-Support till Digital Transformation.
Läs mer på www.humanit.se, samt www.digitalaparaplyet.se 

Kontaktpersoner för denna tjänst: Car Johan Bernadotte, Human IT, cj.bernadotte@humanit.se

gptw_liten.png

Dela detta jobb

Är du Stockholms bästa IT-säljare?

Human IT