saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du student och vill dryga ut studentkassan men samtidigt ha tid för plugget?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Är du student och vill dryga ut studentkassan men samtidigt ha tid för plugget?

Nu söker vi dig som är student och vill jobba extra som intervjuare. Uppdraget är två veckor och utförs på dagtid och med möjligheter att påverka ditt eget schema. Ett perfekt jobb för dig som pluggar och vill ha extra pengar i studentkassan!

Om tjänsten

Academic Work söker nu för vår kunds räkning ett antal studenter för uppdrag som intervjuare på deltid under två veckor. Start är omgående! Tjänsten är perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som student och vill dryga ut studentkassan samtidigt som du får värdefull erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Som intervjuare så är din främsta uppgift att hålla personliga intervjuer på olika platser runtom i centrala Göteborg, under dagtid.

Du genomför intervjun med hjälp av en Ipad där du följer en webbaserad enkät och anger de svar respondenten uppger under intervjun. Undersökningarna handlar om hur man upplever platserna man som intervjuare befinner sig på. För att lyckas i tjänsten så kommer du att gå ett introduktionsprogram hos vår kund!

Tjänsten passar dig som studerar och kan arbeta några pass i veckan, där du själv bestämmer vilka dagar som passar bäst! Vill du dessutom jobba mer, välkomnar vi det!

Vi söker dig som

  • Du studerar en eftergymnasial utbildning eller har en annan huvudsaklig sysselsättning

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att för samtal och anteckna på svenska. Är du dessutom flerspråkig är det meriterande.

Som person är du kontaktsökande och tycker om att prata med människor. Vi ser också att du är självgående med en vilja att ta eget ansvar då du kommer att kommer att ansvara för din arbetsstation.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Två veckor, arbetspassen är om 5 timmar mellan tiderna 8:00-19:00

  • Placering: Centrala Göteborg

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Dela detta jobb

Är du student och vill dryga ut studentkassan men samtidigt ha tid för plugget?

Academic Work