saljjobb.se

logga

Är du student och vill lära dig mer om rekrytering? Se hit!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Är du student och vill lära dig mer om rekrytering? Se hit!

Vill du ha ett utvecklande extraarbete under studietiden och samtidigt lära dig om rekrytering? Här finns en möjlighet för dig.

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryteringsassistent/searchassistent kommer du att bistå våra erfarna rekryterare och konsultchefer inom våra olika affärsområden med search av kandidater, publicering av annonser samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också genomföra telefonintervjuer, boka in kandidater på intervju samt sköta referenstagning. Vidare kommer du medverka vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar. Du kommer få vara delaktig i en organisation som genomgår en expansiv resa där du kommer få goda utvecklingsmöjligheter och en stor insikt i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar och kanske är inne på din andra eller tredje termin av dina högskolestudier. Du vill få in en fot i branschen och är beredd att arbeta cirka 2–3 dagar i veckan samt heltid under sommaren. Har du arbetat med försäljning eller service tidigare ser vi det som meriterande.

Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid då arbetstiderna kommer variera.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds:
Detta är en deltidstjänst på cirka en till två dagar per vecka (självklart flexibla tider då du är student) samt halvtid/heltid under sommaren. Vi erbjuder möjligheten att få en bred erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak samt hög ambitionsnivå. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en rekryteringsassistent/searchassistent till vårt Göteborgskontor.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Student, Researcher, Talent Manager, Rekryteringsassistent, Searchassistent

Dela detta jobb

logga
Är du student och vill lära dig mer om rekrytering? Se hit!

Jurek