saljjobb.se

logga

Är du vår nästa stjärna till kundtjänst och marknad?

Ansök nu

Är du vår nästa stjärna till kundtjänst och marknad?

Najell designar och säljer produkter för urbana föräldrar. Våra största produktkategorier är bärselar, babynests och åkpåsar. Hos oss på Najell får du arbeta med ett snabbt växande varumärke i medvind. Vår omsättning har de senaste åren haft en ökningstakt kring 100 % och vi tänker fortsätta så. Är du intresserad av att vara en del av vårt snabbväxande varumärke och skapa starka relationer med butiker och privatpersoner?


Rollen

Vi ska rekrytera en ny stjärna till vårt team i Lund, Sverige. Vi erbjuder en spännande heltidstjänst i en internationell miljö. Som Kundtjänst och marknadsoperatör kommer du ha en nyckelroll i vårt säljarbete online. Najell® söker nu en medarbetare till vår kundservice med placering i attraktiva lokaler i centrala Lund.

Du kommer ingå i vårt marknadsteam och hjälpa föräldrar att hitta rätt produkt för just dom men också vara första instans om saker inte blivit bra. Huvudsakligen sker ditt arbete via dator på mejl eller chatt men också på telefon. Vi tror på att ha starka relationer med våra kunder och tror att du kan vara en viktig del av det. När du inte arbetar direkt med ett ärende kommer du bistå marknadsavdelningen med olika marknadsföringsrelaterade uppgifter. 

Vi erbjuder

Vi är ett tajt team som jobbar hårt för att nå uppsatta mål. Vi bidrar individuellt med våra kompetenser inom marknadsföring, produktutveckling etc., men det finns en prestigelöshet att hjälpa varandra när så behövs. Vi tror att detta inte bara gör det roligare i vardagen utan även gör oss mer framgångsrika som företag och individer. Eftersom vi är i så stark utveckling ser vi också att det kommer finnas goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom bolaget de kommande åren. Vi skapar vår egen framgång.

Är det dig vi letar efter?

Erfarenhet och person

Vi tror att du har erfarenhet av kundrelationer och/eller retail sedan tidigare och ser möjligheter i att bli en del av vårt snabbt växande varumärke. Flytande engelska och svenska är ett krav medans danska/norska eller andra språkkunskaper är en bonus.

En examen i marknadsföring eller e-handel är meriterande, men din erfarenhet från en säljande roll är viktigare – gärna inom mode eller retail.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och gärna ett personligt brev. Vi är såklart intresserade av varför du söker tjänsten och vad du anser att du har möjlighet att bidra med. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Gärna så fort som möjligt, dock senast den 31:a juli.

Om oss

Najell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana familjer. Vi är baserade i Lund i södra Sverige där vi kontinuerligt arbetar för att tillföra ny eller förbättrad funktionalitet till våra produkter för att göra ditt liv bättre. Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.najell.com

 

Dela detta jobb

logga
Är du vår nästa stjärna till kundtjänst och marknad?

Roi Rekrytering Sverige AB