saljjobb.se

Är du vår nya Belysningssäljare i Östergötland och norra Småland

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-07

Ansök nu

Är du vår nya Belysningssäljare i Östergötland och norra Småland

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Norrköping, Linköping eller Jönköping Anställningsform: Tillsvidare

Elektroskandia flyttar fram sin marknadsposition inom belysning genom att integrera tidigare förvärvet och dotterbolaget Cardi in i bolaget. Cardi blir en egen avdelning inom Elektroskandia med gemensam försäljning och marknadsavdelning. Vi får en unik produktbredd för många typer av applikationer och projekt samt ett team med hög kompetens inom belysning och ljusdesign. Vi söker nu en belysningssäljare i Östergötland och norra Småland som kan och vill vara med och bidra till Cardis fortsatta utveckling och stärka vår geografiska närvaro.

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. Som belysningssäljare ingår du i Cardi som är ett varumärke inom Elektroskandia Sverige AB. Vi är totalt 33 personer i teamet som är dedikerade att utveckla Cardi på marknaden. I rollen som belysningssäljare arbetar du i tätt samarbete med vårt Ljusdesignteam samt även kollegorna på Elektroskandia.

Arbetsuppgifter
Din roll blir att bearbeta marknaden på föreskrivande led, installatörer och slutkunder och fortsätta utveckla Cardi på ditt säljdistrikt.

  • Besöka och etablera relationer på el-konsulter, arkitekter, installatörer och slutkunder och där marknadsföra och sälja Cardi.
  • Skapa kundevent och genomföra presentationer enskilt eller ihop med andra.
  • Presentera produkter och skräddarsy belysningslösningar som matchar kundens behov.
  • Driva belysningsprojekt med kunder och kollegor från ”ax till limpa”.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande försäljning och gärna med bakgrund inom belysning alternativt erfarenhet från branschen. Kunskaper inom belysning och ett upparbetat kontaktnät är inget krav men meriterande. Viktigast är att du har drivet att utveckla goda affärsrelationer, ständigt kundfokus och intresset av att skapa framtidens belysningslösningar för våra kunder.

Arbetet innebär mycket kontakt med människor, varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kunder och kollegor. Du är drivande, van att arbeta självständigt och tar egna initiativ med ett tydligt affärsfokus.

Du har god kunskap i Officepaketet och B-körkort är ett krav. 

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 2021-05-07

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Cardi är du varmt välkommen att kontakta Patrick Fagerli, försäljningschef Cardi, 070-165 50 36

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel. 040-38 51 13 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Dela detta jobb

Är du vår nya Belysningssäljare i Östergötland och norra Småland

Elektroskandia