saljjobb.se

NTEX verksamhet växer och för att möta våra kunders behov söker vi nu en säljare med några års erfarenhet från branschen. Du kommer i huvudsak att arbeta med våra transport- och logistiktjänster till och från Europa. 

Tjänsten

Vill du representera NTEX med marknadens bredaste utbud av transporttjänster?

För Dig som har ett genuint intresse av försäljning med långsiktiga kundrelationer erbjuder vi ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv bransch. Tillsammans med Dina kollegor har Du säljansvaret för våra kunder inom Göteborgsregionen.

Ditt ansvar

Du kommer att vara Area sales manager för ett antal medelstora och större kunder, både befintliga och nya. Du driver också utvecklingen av dina egna kunder i ett antal kundteam som antingen finns etablerade eller bildas av dig.

I rollen som Area sales manager så skall du på ett strukturerat sätt upprätta planer på både lång och kort sikt för dina kunder för att nå såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Till din hjälp finns väl utvecklade affärs- och säljstödsystem (LIME) som kräver en hög datavana för att förstå transportberäkningar och ekonomiska utfall. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med tydliga mål och krav. Du rapporterar direkt till Försäljningsdirektören.

Om dig

Vi söker dig som har en mycket god affärsmässig och social kompetens för att presentera NTEX tjänster och kunna föra diskussioner med beslutsfattande personer på hög nivå. Du har en stark egen drivkraft och god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en hög förståelse för ekonomiska samband och förstå hur logistikkostnaderna påverkar resultatet för våra kunders företag. Du skall behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har en mycket god datavana och behärskar Office-programmen, CRM-LIME samt förmåga att snabbt lära dig andra beräkningsprogram (guide-line) som finns inom NTEX. Om du har erfarenhet av landbaserade, sjö och flyg transporter inom logistik så är detta meriterande, dock inget krav då vi värdesätter dina personliga egenskaper/erfarenheter.

Din engelska är god i både tal och i skrift. Du är van IT-användare och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem sedan tidigare samt Office.

Vi erbjuder

Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt när det gäller kunden, personalutveckling, organisk tillväxt och starka finanser. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka och bidra till att vi fortsätter växa. Det är viktigt att du som person får en stabil och bra start hos oss. Vi ser därför till att erbjuda introduktionsprogram samt en mentor som du kan bolla frågor och idéer med.

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-08-31. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta HR-Chef Peter Åberg på peter.aberg@ntex.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

NTEX är ett svenskt transport- och logistikföretag som erbjuder vägtransporter över hela Europa samt globala sjö- och flygfrakter. Vi är idag drygt 400 anställda och omsätter 1,8 miljarder SEK. NTEX har huvudkontor i Göteborg, samt kontor i Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Polen, Estland, Lettland och Litauen. Vi har även agenter i ett antal europeiska länder. För ytterligare information: www.ntex.se

Area sales manager

Företag NTEX AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb