saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AREA SALES MANAGER TILL BECKHOFF – GÖTEBORG

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

AREA SALES MANAGER TILL BECKHOFF – GÖTEBORG

SOM AREA SALES MANAGER INOM INDUSTRIAUTOMATION…

kommer du att ha en viktig roll och ansvara för försäljningen av Beckhoffs produkter i region väst. Du arbetar nära dina kunder och de kommer vara allt ifrån internationella stora bolag till de lite mindre. Arbetet sker ofta ute hos kund där du bland annat kommer se över deras installationer, vara rådgivande och komma med lösningsförslag. Du har eget budgetansvar och ansvarar även för:

 • säljmål

 • uppsökande sälj

 • offerter

 • följa upp beställningar och leveranser

 • att leda, utveckla och bygga relationer med systemintegratörer, OEMs, konsulter, entreprenörer och slutanvändare

Produktutbudet är ett komplett spektrum av automationsprodukter som till exempel Industri PC, fältbusskomponenter, PLC/NC automationsmjukvara, motionsystem och kompletta PC-baserade automationslösningar. Beckhoffs komponenter och systemlösningar används i en rad olika sektorer och över hela världen. Du kommer även ha en bra produkt- och kunskapsstöttning i interna tekniker som arbetar nära både dig och befintliga kunder, och som också har en stöttande och vårdande roll gentemot kund.

Du har gärna en teknisk bakgrund…

och om inte inom industriell automation så kanske inom mekaniska lösningar eller från SCADA-system. Dina erfarenheter bör ha gett dig goda kunskaper om den svenska automationsmarknaden och dess kunder, och du har viljan att både göra bra affärer och att få arbeta med teknik. Krav är:

 • Relevant akademisk utbildning

 • Kunna påvisa goda försäljningserfarenheter (B2B)

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 • B-körkort

 • Kunna utföra reseaktivitet inom Sverige, ca tre dagar i veckan

Du är självgående, team-orienterad och…

trivs i en öppen och prestigelös företagskultur där man hjälps åt. Har du inte tekniska erfarenheter så har du en teknisk förståelse eller ett stort tekniskt intresse som gör att du på ett enkelt sätt kan ta till dig produktinformation, förstå Beckhoffs utbud till kund och med rätt tekniska termer kunna föra dialog med kund. Du är proaktiv, gillar ett bra samarbete och trivs med det kollegiala, att både kunna be om och ge stöttning. Du är även:

 • strukturerad

 • resultatdriven

 • och trivs med frihet under ansvar

BECKHOFF ÄR INTERNATIONELLT LEDANDE INOM TEKNOLOGI FÖR DATORBASERAD STYRNING…

och har sedan företaget grundades 1980 ständigt legat i framkant med innovativa produkter och lösningar med grunden i den PC-baserade stryrningen. Beckhoffs PC-control-filosofi samt uppfinningen av Lightbus-systemet, av I/O-busssystem och automationsprogramvaran TwinCAT är milstolpar inom automatiseringstekniken och har slagit igenom som effektiva alternativ till den traditionella styrningstekniken. EtherCAT, realtids-ethernet-lösningen, tillhandahåller en framåtriktad, effektiv teknik för en ny generation av styr- och regleringskoncept.

Huvudsätet för Beckhoff Automation finns i Tyskland och där finns alla centrala avdelningarna såsom utveckling, produktion, administration, distribution, marketing, support samt service. Vår närvaro på den globala marknaden säkras genom dotterbolag och via globala återförsäljare representeras Beckhoff i mer än 75 länder.

Huvudkontoret för vårt svenska dotterbolag är beläget i Malmö, med ytterligare kontor i Göteborg, Stockholm och Piteå. Kundanpassade maskiner utgör en stor del av det svenska industrilandskapet och vi hjälper våra kunder över hela landet med vårt mycket motiverade team med mer än 30 ingenjörer och specialister.

Läs mer om oss här

FÖR ATT SÖKA ROLLEN… 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

Vid frågor vänligen kontakta info@beckhoff.se

Anställning hos: Beckhoff Automation AB, Göteborg
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
AREA SALES MANAGER TILL BECKHOFF – GÖTEBORG

Workspace Recruit