saljjobb.se

Logo

Återförsäljare och säljare till Region väst

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Återförsäljare och säljare till Region väst

Ansök senast: 2019-09-29

Göteborg, Halmstad, Lidköping

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Rollen:

Är du eller vill du bli egen företagare? Har du en stark entreprenörsanda och ett driv som är utöver det vanliga?  Eller är du en driftig och självgående säljare som vill arbeta som om du vore egenföretagare?

I så fall kan Mockfjärds Fönster AB vara rätt företag för dig att vara verksam inom.

I rollen som återförsäljare blir du vår representant på din lokala marknad, där du erbjuder de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kunds behov - Du blir vår lokala fönstermästare!

Du arbetar med ensamrätt på ett geografiskt distrikt, du bearbetar inkommande förfrågningar och du genomför omfattande marknadsbearbetning för att attrahera nya kunder. I rollen som återförsäljare genomför du hembesök hos potentiella kunder där du agerar Fönstermästare som med ett lösningsorienterat synsätt och med gedigen kunskap om våra produkter och tjänster erbjuder kunden rätt lösning för deras behov.

Mockfjärds Fönster AB har satt upp ambitiösa mål för tillväxt under de kommande åren och för att du ska nå målen för ditt distrikt har du hjälp och stöd från en omfattande supportorganisation. Därtill har Mockfjärds upparbetade samarbeten med montageföretag som genomför montage och installationer hos dina kunder, allt för att du ska kunna fokusera på att bearbeta marknaden och öka försäljningen på ditt distrikt.

Du kommer som återförsäljare att driva ditt eget bolag (aktiebolag) och vi jobbar enligt reglerna för Handelsagentur. Vi ger dig rätt förutsättningar för att bli framgångsrik genom att erbjuda ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, produktkunskap, mentorskap och coachning med mera.

Kvalifikationer:

Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial- eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund- och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönster behöver du vara trygg, social och ansvarstagande person. Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad, som har ett eget driv och som kan och vill arbeta med komplex försäljning gentemot konsument. Därtill är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål. Meriterande är om du tidigare arbetet med försäljning av produkter nära relaterande till byggbranschen.

Områden vi expanderar i: Halmstad, Varberg och Lidköping,

För att kunna besöka kunder i ditt distrikt är B-körkort en förutsättning för att kunna inneha rollen.

Intervjuer sker löpande, ansök därför omgående.

Så lyckas du som återförsäljare på Mockfjärds, se länk: https://mockfjards.se/karriar/aterforsaljare

För mera info: kontakta regionchef Daniel Åsberg på tele: 0764 966 135

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Återförsäljare och säljare till Region väst

Mockfjärds Fönstermästaren AB