saljjobb.se

Logo

Återförsäljare till Sydväst

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Återförsäljare till Sydväst

Ansök senast: 2019-06-09

Nynäshamn, Botkyrka, Nykvarn, Strängnäs

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Är du eller vill du bli egen företagare? Vi söker dig med stark entreprenörsanda och driv till Sveriges ledande företag i branschen. Du blir vår representant på din lokala marknad.

Som återförsäljare hos Mockfjärds Fönster AB har du de bästa fönsterlösningar för varje enskild kund. Du arbetar med kompletta fönsterbyten utefter varje kunds behov. Som återförsäljare hos oss jobbar du med ensamrätt i ett geografiskt distrikt. Det är du som bearbetar inkommande förfrågningar/leads och det är även du som gör den lokala marknadsbearbetningen för att attrahera nya kunder. Mockfjärds Fönster har upparbetade samarbeten med montageföretag som genomför montage och installationer hos dina kunder, allt för att du ska kunna fokusera på att bearbeta marknaden och öka försäljningen på ditt distrikt.
Dina kunder är villaägare. Detta innebär att du besöker inbokade kunder i deras hem. Du möter kunder som har tagit kontakt med oss och har ett uttalat behov. Din roll som återförsäljare innebär att du är Fönstermästaren kring våra produkter och lösningar, du är rådgivande samt jobbar mot våra tydliga gemensamma mål. För att nå dessa mål har du full support från hela vår organisation.

Du kommer som återförsäljare att driva ditt eget bolag (aktiebolag) och vi jobbar enligt reglerna för Handelsagentur. Vi ger dig förutsättningar för detta genom att erbjuda dig allt produktmaterial/lokal samt ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning mm.

Omfattning: Heltid. Körkort är ett krav.

Områden vi expanderar i:  Strängnäs, Nykvarn, Botkyrka och Nynäshamn.

Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

Så lyckas du som återförsäljare på Mockfjärds, se länk:
https://mockfjards.se/karriar/aterforsaljare

För mera info: Regionchef Leif Jakobsson tel. 0241- 255 84

Kvalifikationer:
Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönstermästaren behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.

Dela detta jobb

Logo
Återförsäljare till Sydväst

Mockfjärds Fönstermästaren AB