saljjobb.se

Avdelningsansvarig Frukt- & Grönt

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Avdelningsansvarig Frukt- & Grönt

Matvärlden Vällingby, Vällingby

Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda.

Till vår butik i Vällingby söker vi nu en ansvarig till vår Frukt- & Gröntavdelning. Vi söker dig som har en bred produktkunskap, drivs av försäljning och motiveras av att utveckla både avdelningen och Matvärlden efter vårt motto: Alltid lite bättre än igår.

Din profil
- Frukt & Grönt är hjärtat i vårt kunderbjudande och vi vill därför att du har tidigare erfarenhet som avdelningsansvarig på en Frukt- & gröntavdelning.
- Erfarenhet av att driva försäljning och sortimentsutveckling.
- Analytisk förmåga och god förståelse får ekonomiska samband.

Arbetsuppgifter
- Du arbetar aktivt i avdelningen och har ansvaret för avdelningens försäljning, drift och resultat.
- Du arbetar med flertalet leverantörer och är ansvarig för sortiment, inköp och volymer. Du planerar och följer upp aktiviteter.
- Du har arbetsledande ansvar för dina medarbetare på avdelningen.
- Du presenterar avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag.

Att du har ett affärsdriv och är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att presentera avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt.

Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Dela detta jobb

Avdelningsansvarig Frukt- & Grönt

Yobber AB