saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avtalsadministratör

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Avtalsadministratör


Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision- Alla vill leva i vår stad.


Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kommersiella hyresavtal och tycker om affärsnära administration? Är du även en teamplayer som är riktigt duktig på det här med service? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg utvecklar levande stadsmiljöer och skapar framtidens stad. 

Om tjänsten
Atrium Ljungberg erbjuder dig en central och viktig roll då du utformar och administrerar kommersiella hyresavtal samt säkerställer att hyresavtalen är utformade på ett korrekt sätt. Du arbetar mot ett specifikt geografiskt område där du ansvarar för att skapa de avtal som är kopplade till fastigheterna inom ditt fastighetsområde. Du arbetar affärsnära och i samarbete med bl.a. fastighetschefer och Leasing Managers.

Du kommer att arbeta på bolagets huvudkontor i Sickla som fått utmärkelsen ”Sveriges snyggaste kontor”. Med jämna mellanrum kommer du även att arbeta ute på det lokalkontor som tillhör ditt fastighetsområde. Tillsammans med nio trevliga kollegor tillhör du hyresavdelningen som kännetecknas av hög servicenivå och kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utforma och administrera hyresavtal.

  • Göra uppsägningsunderlag till hyresavtal.

  • Vara delaktig i rapportering av statistik och prognoser.

  • Ombesörja och säkerställa korrekt avisering till kunder.

  • Delta i enhetens utveckling av digitalisering.

  • Ha kundkontakt gällande frågor om hyresavtalen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som avtal- och hyresadministratör och jobbat med kommersiella hyresavtal. Du har goda kunskaper inom hyresjuridiken och har erfarenhet av att arbeta i Unit 4 Property Management (Fastnet) där du har registrerat och administrerat hyresavtal. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt är van att arbeta i olika system.

Det är starkt meriterande om du har upprättat kommersiella hyresavtal men det är inget krav samt har en för tjänsten relevant utbildning. 

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och lyckas i rollen så tror vi att du gillar att ta ansvar och att själv planera och strukturera ditt arbete. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och det faller sig naturligt för dig att ha ett gott samarbetsklimat och att hålla vad du lovar. Du är trygg i dig själv och i din profession samt levererar alltid med noggrannhet och kvalitet. Eftersom du gillar din specialistfunktion håller du dig regelbundet uppdaterad inom ditt område.

Atrium Ljungberg är ett bolag som genomsyras av värderingarna; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande. Vi fäster stor därmed vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper.

Vad Atrium Ljungberg erbjuder dig
Hos Atrium Ljungberg får du en central och viktig roll i ett av Sveriges största fastighetsbolag där det alltid är något på gång. Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag med en öppen och hjälpsam atmosfär. Här får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor och en lyhörd och närvarande chef.

För femte året i rad har Atrium Ljungberg utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin medelstora organisationer i Great Place to Works utvärdering.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som avtalsadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Atrium Lungberg med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mollie Westlund på 070-862 67 48 eller mollie.westlund@fasticon.se.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 8:e juli/augusti.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

Dela detta jobb

Avtalsadministratör

Fasticon AB