saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Backoffice / kundsupport inom finans till stor koncern

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Backoffice / kundsupport inom finans till stor koncern

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och brinner för att leverera god service? Vi söker nu serviceinriktade personer som trivs i en varierad roll med stora utvecklingsmöjligheter på ett väletablerat och marknadsledande företag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Finansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport arbetar du på företagets backoffice-avdelning. Arbetet består av många olika uppgifter som exempelvis att besvara inkommande ärenden via telefon och mail, registrering av avtal, betalning av leverantörsfakturor, hantera inkommande post, fakturascanning, framtagning av rapporter samt olika beräkningar av finansiell karaktär.

Du blir en del av ett flexibelt och kundorienterat team där problemlösning och att föreslå förbättringar också är en viktig del av din roll. Därtill förväntas du ta ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och samarbetet i gruppen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller administration, meriterande inom bank och finanssektorn
• Goda kunskaper i Excel och god systemvana
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
• Meriterande med erfarenhet från finansbranschen, avtalshantering och/eller leasingadministration samt kunskaper inom intäktsstyrning och resultatpåverkan

Stor vikt kommer att läggas vid personlighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är serviceinriktad och mån om att alltid sätta kunden i fokus. För att trivas i rollen är du snabbtänkt, logiskt tänkande och har en god problemlösningsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll. Vi söker dig som har ett metodiskt och proaktivt arbetssätt samt som trivs i en föränderlig miljö.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Financial Contract Specialist, ekonomi, finans, backoffice, administratör, leasing, telekom, leasingadministratör, contract, Excel, kundtjänst, kundservice, service, support, kundsupport, administratör, administration, fakturahantering, fakturor, heltid, Stockholm

Dela detta jobb

logo
Backoffice / kundsupport inom finans till stor koncern

Bravura