saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Beijer/Bygg-Ole Värmdö söker Utesäljare

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Beijer/Bygg-Ole Värmdö söker Utesäljare

Beijer/Bygg-Ole Värmdö söker Utesäljare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med försäljning som bygger på relationer och ett långsiktigt tänk? Har du någon form av bakgrund inom byggbranschen? Då kan detta vara något för dig, bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Vi på Beijer/Bygg-Ole Värmdö gör nu en satsning för att komma närmare våra kunder och fortsätta utvecklas tillsammans med dem! Därför söker vi nu en uppsökande säljare som kommer erbjuda våra produkter och tjänster till företag inom byggbranschen lokalt på Värmdö. Som Utesäljare hos oss kommer du att hitta nya samarbeten och utveckla samarbeten med redan befintliga kunder. 

Du erbjuds en roll som du i hög grad får forma på egen hand med en händelserik vardag med många spännande möten. Du kommer till en arbetsplats med stark teamkänsla och med många kompetenta kollegor. Vi har även specialister på flera områden som skapar ett riktigt starkt helhetserbjudande till våra kunder. Beijer/Bygg-Ole Värmdö har en stark förankring på Värmdö. Som Utesäljare hos oss kommer du in i en roll med en tydlig struktur och ett långsiktigt tänk där vi ger dig chansen att lyckas! 

I denna roll rapporterar du till Säljchefen och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Personprofil
Vi söker dig som har en koppling till byggbranschen eller liknande branscher samtidigt som du arbetat med försäljning uppsökande i minst tre år. Du är van vid att styra din vardag på egen hand där du bokat dina egna säljmöten och hållit i presentationer.

Du är social, utåtriktad och älskar att skapa nya relationer och lära känna nya människor. Du är målinriktad, har ett långsiktigt tänk kring hur du arbetar med dina kunder och du drivs av att göra affärer. 

B-körkort samt vana av att arbeta i Microsoft Office-paketet är krav. 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Utesäljare. 

Övrigt
Start: omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstid med flextid
Plats: Du utgår från vår filial på Värmdö
Villkor: Fast lön + tjänstebil

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq. 

Företagspresentation
På Beijer står vi inte still. Varje dag servar och hjälper vi våra kunder med deras byggprojekt. Vi är proffs som jobbar med proffs, byggnadsmaterialet är det?som förenar oss. Vi gör allt vi kan för att hantverkarnas dag ska bli så smidig som möjligt.

För att åstadkomma det bygger vi ett gott lag med 2500 kollegor på 113 olika platser runt om i Sverige. 

Beijer Byggmaterial har en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Beijer/Bygg-Ole Värmdö söker Utesäljare

PerformIQ