saljjobb.se

Bid Manager

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Bid Manager

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med de bästa kollegorna OCH de bästa kunderna! Lockar det dig att jobba tillsammans med oss som är marknadsledande inom bl.a. molntjänster och Software as a Service tjänster? Vill du jobba i ett spännande och framgångsrikt företag i tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer? Vi erbjuder ett spännande och kul jobb med stor frihet och personligt ansvar. Vi vill att du ska växa tillsammans med oss! 
Var med i vårt team! Vi tror på potentialen att omfamna och dela kunskap, styrkan att uppnå något tillsammans och de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss. Om vi lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning.

I rollen som Bid Manager kommer du att: 
Vara delaktig i förvaltningen och utvecklandet av processer, rutiner och dokumentation av hela säljprocessen samt stödja säljorganisationen genom att projektleda och kvalitetssäkra anbudsprocessen i större upphandlingar. Du kommer att tillhöra avdelning New Business och Marketing vilka ansvarar för att få in nya kunder till Visloit och bidraga till verksamhetens tillväxt.

Operativt arbete:
• Projektleda anbudsarbetet samt planera, leda och genomföra anbudsarbetet tillsammans med ansvarig säljare.
• Koordinera aktiviteter i anbudet och följa processer.
• Samarbeta tätt med New Business, KAM, PreSale och andra inom Visolit.
• Skriva, sammanställa och samordna arbetet i anbudssvar.
• Delta i kundmöten för att presentera offert samt jobba i team för att säkra ett vinnande anbud.

Strategiskt arbete:
• Jobba med att förbättra och effektivisera anbudsprocessen samt löpande ta fram strukturkapital och anbudsbibliotek.
• Jobba nära säljchefen med processer, vilket inkluderar säljprocessen samt mötesforum kring nya affärer.
• Aktivt delta i att skapa vinnande strategier och anbudssvar.

Vi erbjuder dig:
För oss är det jätteviktigt att du trivs, mår bra och utvecklas. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa, trivsel och friskvård.
• En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.
• Fredagsfrukost, AW, kul aktiviteter ihop med kollegor och mycket förmånligt friskvårdsbidrag m.m
• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. 
• En tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. En unik möjlighet att påverka framgången för ett företag med höga ambitioner och snabb utveckling.
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft samt inom Visolit Academy.

Vem är du?
För att klara av rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. Du har arbetat med försäljning, säljprocessen och CRM verktyg. Du är kunnig inom avtalsfrågor och juridikområdet samt du känner dig bekväm och trygg i projektledning av upphandlingar. Vi tror att du är självgående, tar ansvar samt kontinuerligt vill utveckla dig själv och dina ansvarsområden. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och gillar att samarbeta med andra i team för att nå uppsatta mål. Du har även:

- Mycket god förmåga i att uttrycka dig i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
- Mycket god förmåga att arbeta i Microsofts applikationer som tex Office365, Teams och Dynamics CRM 
- God vana i att arbeta självständigt och att driva uppdrag i mål.

För denna tjänst genomför vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Placeringsort är Stockholm eller Göteborg.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Bid Manager

Visolit