saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bilförsäljare med känsla för service, kundupplevelse och vinstresultat i Södertälje

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Bilförsäljare med känsla för service, kundupplevelse och vinstresultat i Södertälje

Som Säljare på Fordoncity arbetar du självständigt med försäljning av nya och begagnade personbilar till privat och företagskunder. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. I tjänsten ingår det även att löpande genomföra våra  uppdaterade internutbildningar. 

Vem är du? Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.  Vad kan du? Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är en strukturerad säljare. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du är servicevillig och driven i ditt sätt att arbeta. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. Gymnasieexamen, svenska och engelska  samt körkort B är krav. 

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka.  Vårt mål är att Fordoncity ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande. 

Om Anställningen Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 30 Maj 2021. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Fordoncity är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 bilar. Vi säljer och servar lyxbilar i Stockholmsregionen i våra anläggningar i  Södertälje.  fordoncity  framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Fordoncity sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. 

Välkommen till fordoncity. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

läs mer på https://fordoncity.se 

Dela detta jobb

Bilförsäljare med känsla för service, kundupplevelse och vinstresultat i Södertälje

Sorteco Limited