saljjobb.se

Bingo host to Customer Service

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Nu rekryterar vi flera timanställda till vår Kundservice som Bingovärdar!

Om rollen

Kundservice är en central del i ATGs verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på Häst, sport och casino.  

Som timanställd medarbetare på Kundservice som Bingovärd erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. För oss är det viktigt att vi respekterar varandra och våra kunder, att vi tar ägandeskap och att vi gillar förändring.  

Dina arbetsuppgifter som Bingovärd kommer bland annat bestå av:  

 • Vara med och bygga upp och utveckla Bingovärdskonceptet via chatt
 • Via skrift entusiasmera och sprida glädje och gemenskap till våra bingogäster
 • Se till att det är god stämning i bingorummet
 • Svara på frågor från våra bingogäster
 • Ta vidare relevant information från våra bingogäster till ansvarig person på företaget 

Chatten är bemannad kl 18:00-22:00 torsdag- söndag. Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta 25% eller mer/mindre. Det perfekta jobbat för dig som studerar!

Vem är du? 

Som person behöver du vara ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge service i världsklass! Gott omdöme, ödmjukhet och positiv inställning är egenskaper som är viktiga för oss. Vidare i rollen lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare- som har en teamkänsla och kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i både tal och skrift.  

Vi tror att du har 

 • Erfarenhet från kundservice och/eller annat serviceyrke 
 • Intresse för spel och/eller sport 
 • Datorvana 
 • Teknisk förståelse  

Relevant utbildning:

 • Gymnasialutbildning 
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.   

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!    

Kontakta oss!

Tjänsten är en visstidsanställning. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Anna MarkgrenManager Customer Service, anna.markgren@atg.se eller Alva Hellberg, Talent Acquisition Partner, alva.hellberg@atg.se.   

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

 

s

Bingo host to Customer Service

Ort
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

Dela detta jobb