saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Brinner du för kundkontakter, service och lön?

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-05

Ansök nu

Brinner du för kundkontakter, service och lön?

Om Kontek
Kontek är ett specialistbolag med produkter och tjänster för hela löneprocessen. De fortsätter inkludera smart teknik i lönearbetet och erbjuder helt webbaserade, flexibla lösningar för löneadministrationen. Deras kraftfulla program inom löne-, tid- och reseredovisning hjälper tusentals företag och organisationer till en smidigare lönehantering. Kontek erbjuder även outsourcing för kortare eller längre perioder samt support och utbildning. Kontek ingår i Vismakoncernen och har varit verksamt i lönebranschen sedan 1934. Vi har cirka 160 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Värnamo och med huvudkontor i Ljungby.

Läs gärna mer om Kontek på www.kontek.se

 

Om tjänsten

Det går bra för Kontek och nu har du chansen att bli vår nästa lönekonsult.
Du placeras i Ljungby. Och du som inte har utbildning får introduktion och bra kollegor till din hjälp!

 

Arbetsbeskrivning

Med en servicekänsla i toppklass sköter du lönerna till "dina" kunder. Du svarar på frågor om löner och sätter dig in i kollektivavtal, ersättningsnivåer och enskilda kunders behov. Du blir kort sagt en av dina kunders viktigaste stödfunktion och utgör deras personliga support. Men först är vi beredda att ge dig den utbildning du behöver för att snabbt komma in i jobbet.

 

Vi söker dig som

Kontek lever sina kärnvärden : kunniga, alerta och familjära. Det tror vi att du som söker också vill.

I den här rekryteringen är din personlighet din viktigaste tillgång. Du älskar kundkontakter och är riktigt vass på administrativa uppgifter. Har du kunskaper om hr, löneprocessen eller kollektivavtal är det meriterande.

Du är flexibel och möter behovet av tempoväxling i arbetet med glädje. Du tar stort ansvar för dig själv och dina kunder.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Brinner du för kundkontakter, service och lön?

Montico AB