saljjobb.se

Logo

BUSINESS DEVELOPER Malmö

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-24

Ansök nu

BUSINESS DEVELOPER Malmö

Reference No: 3033

Vad söker vi?

Hilti Executive track är det rätta spåret för dig som har ambition och potential att utvecklas snabbt inom ett globalt företag. Det är ett program där du får möjlighet att prova på flera roller under dina första år på Hilti. Du får arbeta i våra kärnfunktioner inom bland annat Marketing med egna ansvarsområden och tydliga mål.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 25 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Du kommer inledningsvis, under dina första 18 månader, att arbeta med bland annat produktlanseringar, strategisk analys och projektledning kring centrala affärsmässiga frågeställningar. Du får utrymme att strukturera och lösa problem, att analysera försäljning och marknadsinformation. Du förväntas analysera och presentera insikter kring affärsmässiga samband och göra en komplex omvärld begriplig. Du rapporterar direkt till en ledningsgruppsmedlem och kommer även att arbeta nära flera andra funktioner inom Hilti.

Efter din första tjänst kommer du, beroende på prestation, att få gå vidare i nästa roll inom exempelvis försäljning eller andra större ansvar inom Hilti i Sverige alternativt internationellt.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015 och 2016 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Genom Hilti Executive track får du många kontaktytor på ett marknadsledande företag med välrenommerade produkter. Rollen är unik då den utrustar dig med en verktygslåda för stora roller genom inblick i företagsledningen, konkret linjeerfarenhet och relevant projektarbete.

Varför ska du söka?

Rätt person för rollen måste ha mod att ställa frågor och ta för sig. Det är viktigt att du är självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad. Du har förmågan att göra det komplexa enkelt och ett team mer framgångsrikt. Du jobbar med dina kollegor och samarbetspartners med ödmjukhet, trygghet, integritet och självreflektion. Om du dessutom älskar att leverera resultat och är inställd på en personlig investering, som mobilitet i ett tidigt sked av karriären, finns alla förutsättningar för långsiktig succé.

Vi önskar att du:

  • Är Civilingenjör och/eller civilekonom med goda studieresultat
  • Har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har mycket god analytisk förmåga
  • Har hög IT-mognad
  • Är flytande Svenska och Engelska i tal och i skrift

Om du känner dig lockad av ovanstående tar vi gärna del av din ansökan med universitetsbetyg. Vi arbetar med löpande urval. För ytterligare information, vänligen kontakta rekryterande chef Marketing Director Martin Håkansson +46 702 85 70 85 eller HR-specialist Max Jönsson +46 725 711 338

Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Dela detta jobb

Logo
BUSINESS DEVELOPER Malmö

Hilti Svenska AB