saljjobb.se

logga

Business Operations Partner i Västerås eller Linköping

Ort
Utgår

2021-11-25

Ansök nu

Business Operations Partner i Västerås eller Linköping

Är du i början på karriären och är en duktig förhandlare med intresse för att utveckla professionella relationer? Hos oss får entreprenörskapet stor plats och du omges av ambitiösa personer som gillar att göra långsiktiga affärer. Är du en sann lagspelare och vill utvecklas med oss? Välkommen!

Din erfarenhet och personlighet

Framgången skapar vi tillsammans! Och nu behöver vi ytterligare två Business Operation Partners. För dig som uppskattar försäljning, förhandling och har ett genuint intresse för professionella relationer, kan vi erbjuda mycket. 

För att lyckas i rollen som Business Operations Partner så tror vi att du är en person som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Din förståelse för prioriteringar är god och du har förmågan att fatta beslut och är inte rädd att ta kalkylerade risker.

Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Din ansvarskänsla och öppenhet medger att du gärna stöttar dina kollegor med denna kompetensen. Du trivs i kombinationen att jobba utåtriktat, affärsinriktat och socialt samtidigt som du kan sköta ett visst mått av administration/dokumentation med hög precision.

Vi bygger vårt företag, kultur och vår utveckling med hjälp av varandra. Därför är det vitalt att du har god samarbetsförmåga och att du är kommunikativ.

Vi tror att du tidigare har arbetat i en kommersiell roll med försäljning eller kundkontakt.

Kan du identifiera dig med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell – finns det goda chanser att du kommer trivas hos oss.

Rollen

Som Business Operations Partner på Ework jobbar du mycket nära kunden och de konsulter vi har ute på uppdrag. Stor del av dagen lägger du på relationsskapande åtgärder och affärsutveckling. Genom att vara nära kunden identifierar du nya affärsmöjligheter och syr ihop affären med hjälp av dina kollegor. Arbetet innefattar bland annat:

  • Upprätthålla och utveckla kund- och leverantörsrelationer genom att proaktivt kontakta och träffa kunder, leverantörer och konsulter för att säkerställa en bra leverans.

  • Förhandla uppdragsvillkor och priser med kunder.

  • Löpande kontakt med kunder och konsulter för att förebygga problem, besvara frågor och skapa mervärde under pågående uppdrag. 

  • Utfasning av konsulter vars uppdrag avslutas och bidra till att de reaktiveras i vårt nätverk och därmed kan matchas med nya uppdrag

  • Identifiera nya affärsmöjligheter i befintliga samarbeten med kund och tillsammans med dina kollegor i teamet planera för och realisera dessa

  • Vara delaktig i olika aktiviteter som skapar mervärde för vårt konsultnätverk

Vi söker som nämnt ovan två Business Operation Partners med olika geografiska ansvarsområden. Ange i ansökan vilka orter du är intresserad av.

Placering: Västerås            Start: Oktober/November               Omfattning: 100% i ett år med stor möjlighet till förlängning.

Placering: Linköping           Start: December                Omfattning: 100% till våren 2023 med stor möjlighet till förlängning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 6 oktober.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren.

För frågor kring företaget eller rollen är du även välkommen att kontakta Åsa Landqvist på Ework.

 

Dela detta jobb

logga
Business Operations Partner i Västerås eller Linköping

Roi Rekrytering Sverige AB