saljjobb.se

Butiksansvarig i Kiruna

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Butiksansvarig i Kiruna

Arbetsuppgifter Som butiksansvarig ansvarar du tillsammans med teamet för att aktivt utveckla butikens försäljning av elmaterial över disk och per telefon. Med stöd av säljchefen och i samarbete med utesäljare på enheten kommer du att arbeta mot alla förekommande kundsegment. I rollen som butiksansvarig leder och coachar du övriga butikssäljare. Du kommer även gemensamt med teamet att planera och genomföra kundaktiviteter i och utanför butiken samt ansvara för butikens lagerhållna sortiment och försäljningsresultat avseende volym. I tjänsten ingår även platsansvaret för enheten.

Kvalifikationer Vi söker dig med gymnasiekompetens inriktad mot el/teknik samt några års erfarenhet av försäljning, eller motsvarande kompetens vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har god branschvana och kännedom om Elektroskandias produkter. Erfarenhet av ledande befattningar och eventuella specialistkunskaper inom området är meriterande.

Som person är du ordningsam, driven och har en vilja att hjälpa kund och anstränger dig för att leverera bästa möjliga lösning. Du är socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi ser att du tar egna initiativ genom att du sätter igång aktiviteter och når resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egen insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter.

Upplysningar Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Erik Bjuhr Säljchef region mellan tfn. 0920-244311

Tjänsten tillsätts löpande så välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Butiksansvarig i Kiruna

Elektroskandia