saljjobb.se

Butiksansvarig Selga

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Butiksansvarig Selga

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter blir butiksarbete samt butiksförsäljning. I upp­gifterna ingår att ansvara för att butiken alltid är i toppskick, med välfyllda hyllor och med rätt material. Du är social och ger kunderna ett trevligt bemötande och är ansvarig för butikens försäljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort ordningssinne och bra blick för merförsäljning. Du har även förmåga att skapa långsiktiga relationer och förtroende hos kollegor och kunder. Du kommer att arbeta i ett säljteam där vi bearbetar såväl etablerade som nya kunder. I arbetet ingår också att ansvara för att beställa varor, ta hand om inkommande gods samt utgående transporter. Du kommer också att arbeta med kampanjer, ex. skylta för veckans vara och ansvara för löpande inventering.

Du måste ha ett kommersiellt intresse, vara målinriktad, positiv, stresstålig, samarbetsvillig, självgående, ansvarsfull och du strävar alltid efter att ge bra service. Du ska vara van att arbeta i Microsoft Office och du ska snabbt kunna lära dig att arbeta i vårt affärssystem. Vi tror att du är tekniskt lagd och är intresserad av att lära dig nya saker för att så snabbt som möjligt lära dig våra produkter. Du behöver ha truckkort för Höglyftande ledtruck.

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på SELGA vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Martin Wallén, Filialchef som du når på telefonnummer 0522-698973.   

Du kan läsa mer om SELGA på selga.se samt rexel.se. 

Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Dela detta jobb

Butiksansvarig Selga

Rexel Sverige AB