saljjobb.se

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 130 butiker i kedjan i Sverige.

 

Till vår butik i Luleå söker vi omgående en passionerad butikschef till vårt härliga team på sex medarbetare!


Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Butikschef driver och utvecklar du butiken inom de ramar som anges av vårt butiks- och kedjekoncept. Försäljningen av våra produkter riktar sig både till konsumenter och proffsmålare, där din viktigaste uppgift blir att överträffa våra kunders förväntningar genom enastående kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Genom ditt utmärkta ledarskap och ditt skarpa sinne för affärer samt personliga drivkraft till att coacha dina medarbetare  skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare att bygga återkommande och långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:


• Driva och utveckla försäljning för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal genom att bland annat driva marknadsaktiviteter och kampanjer, samt - aktivt bearbeta proffskunder och målerier på den lokala marknaden genom kundbesök eller andra säljaktiviteter
• Planera och följa upp den dagliga butiksdriften i form av bemanning/schemaläggning
• Rekrytera, coacha, motivera och träna medarbetare
• Ansvara för butikens hela varuförsörjning
• Se till att butiken är välskött, tilltalande och följer butikskonceptet 

 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå och rapporterar till Regionchefen.


Vem är du?
Som person har du ett starkt intresse av att leda och coacha medarbetare och med tydligt affärsfokus drivs du av att nå resultat. Du är organiserad och arbetar på ett strukturerat sätt för att uppnå effektivitet i ditt arbete. Du har en positiv inställning och förstår vikten av att samarbete för att bygga långsiktiga relationer med såväl våra kunder som inom organisationen.

 

För att lyckas i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt ha arbetat som butikschef eller med liknande ansvar. Erfarenhet från branschen är starkt meriterande. Du har minst gymnasieutbildning, troligtvis inom ekonomi. Då mycket information är på engelska är grunläggande kunskaper ett krav i såväl svenska som engelska.

 

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!


Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Setterstig, Regionchef, +46 708 35 20 22.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 761 12 85 64.

 

 

Alla kvalificerade sökande kommer att beaktas för anställning utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung eller funktionshinder.

Requisition ID: 1700 

Butikschef

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb