saljjobb.se

Logga

Butikschef

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Butikschef

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar främst med försäljning mot kund, exponering i butik men även med utveckling av butiksorganisationen och ordning & reda. Du ansvarar även för löpande inventering av butikens lagerlagda produkter.

Vi söker dig som vill var med och ge våra proffskunder den bästa möjliga servicen och kvalificerad rådgivning gällande hela vårt bygg- och järnhandelssortiment i butiken.


KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har en bakgrund som säljare i butik och har en stor vana av arbete med butiksexponering. Du har erfarenhet från ekonomi- och budgetansvar. Spetskunskap inom bygg- och järnhandel är ett krav.

Du är en serviceinriktad lagspelare som har en förmåga att leda utan att vara ledare, har stor egen drivkraft och ser vad som behöver göras.


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Malmö Fosie.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Bengt Blomqvist på telefonnummer 040-625 85 05.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 200 anställda och beräknas omsätta 8 miljarder kronor under 2019. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Butikschef

Derome Byggvaror & Träteknik AB