saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

BUTIKSCHEF JYSK SÖLVESBORG

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

BUTIKSCHEF JYSK SÖLVESBORG

Är du en energifylld, ambitiös och driven person som trivs i ett högt tempo? Har du arbetat inom detaljhandeln och haft personalansvar där du resultatmedvetet fått med dig teamet att nå högt satta mål, och samtidigt haft roligt? Trivs du i ett bolag med en tydlig struktur och strategi framåt som snabbt utvecklas och växer? Då har vi en spännande roll till dig på JYSK i Sölvesborg!

SOM BUTIKSCHEF PÅ JYSK KOMMER DU…

med hög ambition, motivation och energi att driva butiken och teamet till att nå satta försäljningsmål, hög kundnöjdhet i en välkomnande butik och att satsa på att bli Årets Butik på kommande JYSK-gala. Du kommer även vara den som ser till att teamet utvecklas och både mår bra i det höga tempot och presterar på bästa sätt. Förutom att den största delen av tjänsten är operativ tillsammans med ditt team så kommer du i din roll som butikschef bland annat också ansvara för:

  • arbetsmiljö

  • personalutveckling

  • omsättningstillväxt

  • kostnadskontroll

  • implementering av och information till personalen om nya regler, guidelines, system och rutiner

  • ge reflekterande feedback till personalen löpande under dagarna 

Som butikschef har du det yttersta ansvaret för din butik där du leder och fördelar arbetet.

För att leverera utmärkta resultat så får du hjälp av JYSKs tydliga struktur, strategi och koncept, men även av den starka och framstående företagskultur. Här hjälps man åt, stöttar och tävlar med varandra och får en chans att växa. Men framför allt så uppmärksammas och firas de bästa prestationerna på alla nivåer, och JYSK-galan vill du inte missa!

Och med goda resultat så finns, förutom en redan konkurrenskraftig lön, en mycket fördelaktig bonus som belönar bra försäljning och det arbete du och din personalstyrka lagt ner.

DU HAR ETT PAR ÅRS ERFARENHET AV RETAIL, PERSONALANSVAR OCH…

känner dig trygg i att kunna hantera diverse personalfrågor och att ta tuffa beslut. Vidare så har du haft ansvar för omsättning- och lönebudget och är van av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du vet också med dig att du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo i en tävlings- och resultatorienterad miljö där ditt hårda arbete uppmärksammas och syns.

DU ÄR RESULTATFOKUSERAD, STRUKTURERAD OCH…

motiverande som både ledare och person. Du är kaptenen som vet hur du får med dig andra på resan och räds varken utmaningar, ett fysiskt arbete eller att våga satsa, göra fel och göra om. Vi tror att du har skinn på näsan samtidigt som du är involverande och omtänksam, och har en stark service-ådra. Vidare så älskar du försäljning och är en person som går hela vägen och lite till för att nå satta mål.

OM JYSK…

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer ”allt till hemmet”. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade ”ett bra erbjudande”. År 1979 öppnade han den första JYSK-butiken i Danmarks näst största stad Århus, och de har därifrån expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3000 butiker över hela världen idag. Ordet JYSK står på danska för något eller någon som kommer från Jylland och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

För att läsa och höra mer från medarbetare på JYSK gå till https://gojysk.com/se eller https://jysk.se/mot-mojligheterna

För att säkra framtida tillväxt behöver JYSK de bästa medarbetarna, och de ger mycket tillbaka till sina anställda i form av utmaningar och kontinuerlig utveckling. Bland annat genom olika interna trainee-program. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK där man värdesätter sin personal högt och lever efter medarbetarlöftet ”Bring dedication – Meet Possibilities”.

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 2022-06-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar JYSK med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonas Bågeman på jonas.bageman@roirekrytering.se.

Anställning hos: JYSK AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
BUTIKSCHEF JYSK SÖLVESBORG

Workspace Recruit