saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Butikschef till Uddevalla

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Butikschef till Uddevalla

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Vi på Eterni har fått frågan om vi kan hitta just DIG som vill leda och utveckla vår kunds butiksdrift i Uddevalla. Vi söker dig som är drivande, hungrig och inte rädd för att hugga i när det behövs.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudansvar kommer bestå utav att driva och utveckla försäljning och butiksdrift, att aktivt engagera och leda med goda exempel för att på så sätt skapa resultaten tillsammans med teamet. Till din hjälp har du VD som din högra hand.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du behöver inte ha en gedigen erfarenhet från detaljhandel, eller liknande, vi värdesätter dina personliga egenskaper och ser att med rätt driv och engagemang så kommer du snabbt komma in i denna roll.

Meriterande är dock erfarenhet utav:

  • Personalansvar
  • Försäljning och kundmöten


Viktigt att du har högt satta ambitioner kombinerat med sunda värderingar. Du har ett coachande ledarskap och inspirerar andra. Du tror med fördel inte på passivitet, utan engagerar dig och vill vara med och driva människor och ditt arbete framåt. Gott samarbete och höga förväntningar på dig själv och andra är självklarheter för dig. När det kommer till försäljning och utmanande säljmål trivs du som fisken i vattnet och gör ditt yttersta för att driva gruppen mot toppen!

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  

Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Butikschef till Uddevalla

Eterni Sweden AB