saljjobb.se

Butiksmedarbetare ca 18/h veckan

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-04-11

Ansök nu

Butiksmedarbetare ca 18/h veckan

Brinner du för service och arbete i butik?
Tjänsten som butiksmedarbetare avser främst arbete i kassan, varuplock & allmänna butiksgöromål. Det kan dock bli aktuellt med arbete på butikens övriga avdelningar beroende på var behovet finns.

För att vara aktuell för tjänsten ska du som person vara serviceminded och trevlig gentemot kunder som kollegor. Du tar dig an nya uppgifter och utmaningar med stort engagemang och är självgående i ditt arbete. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Erfarenhet av kassaarbete och & övrigt butiksarbete är meriterande för tjänsten men inget krav.

Arbetet är vanligtvis förlagt både dagtid, kvällar och helger.

Schemat vi för tillfället behöver fylla är på ca 18/h veckan. Med OB inräknat blir detta ca 30h/vecka. Du kommer att arbeta främst eftermiddag samt helg/kvällstid. Men arbetstiderna kan komma att justeras efter överenskommelse.

Vilka är vi?
Vi är en butik som just nu håller på med en total förnyelse, vi byter i stort sett allt i hela butiken. Från kylar till kolonialinredning och kassalinje så kommer vi under våren få en helt ny butik. Ta chansen att var med och forma nya ICA Supermarket Trollbäcken!

Lycka till så hoppas jag vi ses!

Mvh Rasmus Andreasson
Butikschef

Dela detta jobb

Butiksmedarbetare ca 18/h veckan

Yobber AB