saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Butiksmedarbetare - Kassa/Självscanning/Förbutik

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Butiksmedarbetare - Kassa/Självscanning/Förbutik

Vi söker dig som vill jobba i vår kassalinje på ICA Kvantum Huskvarna. Vi söker dig som är glad och positiv och gillar att jobba i mötet med människor. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

Vårt största fokus är våra kunder och att de ska känna att de får service av absoluta världsklass när de handlar hos oss. Vi har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor och värnar om vår miljö.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara i vår kassalinje med stort fokus på kundservice. Dagarna kan variera mycket och det är det som gör att det så roligt att arbeta hos oss på ICA!

Öppettiderna i butiken är måndag- söndag 07:00-22:00. Arbetet infaller under vardagar och helger samt innefattar både morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för hjälpa till där det behövs som mest för stunden. Vi ser att du är glad och social samt tycker om att göra det bästa för kunden.

OM REKRYTERINGEN
Vid din ansökan kommer du att få besvara 2 videofrågor och ett flertal urvalsfrågor. Vi önskar att du bifogar ditt cv och 2 stycken referenser. Dina referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via vår plattform Yobber. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan,

Mvh Simon
Butikschef på ICA Kvantum Huskvarna

Dela detta jobb

Butiksmedarbetare - Kassa/Självscanning/Förbutik

Yobber AB